13x13 czasami straszne sa Twoje wiadomosci, ale koniec koncow jest dobrze. Cale szczescie. Oby u kazdej wszystko bylo dobrze.
DrAsia ja tez po niezdrowym jedzeniu czuje sie dobrze fizycznie, ale za to mam wyrzuty sumienia. Niby to nie szkodzi, gdzies czytalam, ze lepiej zjesc fast-food i zapewnic sobie kalorie, niz nic nie jesc, ale kto tam to wie. W necie wszystko mozna znalezc. Staram sie jednak gotowac w domu.
Ja za fb dziekuje, zostane tutaj jako sjokolade ze Szczecina, zamiast tam swiecic danymi
tu jest dobrze.
Dzis bylam pierwszy raz w tej ciazy na basenie. Po pierwsze musialam pojechac do Decathlona po stroj, bo tak mi piersi urosły, ze za duzy stroj z wakacji jest dzis za maly. Kupilam od razu stroj ciazowy, ktory na razie troche na mnie wisi na brzuchu, ale niedlugo powinien sie wypełnić. Zauwazylam tez, ze moje nogi nie wygladaja najlepiej. Zawsze bylam szczupła (54kg/167cm), na razie nie przytyłam ani troche, a nogi nagle jak galaretka ze skorka pomarańczowa :/// macie tak? Po basenie lekko boli mnie podbrzusze, co troche mnie martwi, bo nie wiem co sie dzieje. Jakies pomysly?