reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Oliwki zatyka pory, bo jest parafina, powinno się jej używać na mokrą skórę, po kąpieli. Dotyczy to i dzieci i dorosłych. Są jeszcze dobre oliwki z hippa. Ja do Johnsona nie mam zaufania, chociaż ma fajne kosmetyki, lepsza dla mnie nivea lub Hipp. Lepsze jak dla mnie są olejki, które nie mają parafiny, ale nie zawsze można ich używać w ciąży. Jest jeszcze taki olejek dla ciężarnych z Eucerina - to marka dermokosmetyki Nicei. Tylko oni się z Polski wycofują i teraz są wyprzedaże do końca miesiąca.

Ja z fb też odpadam, pisanie, tu i tam bez sensu, tu bardziej anonimowa jestem. Zresztą ja tyle lat na bb, że już się przyzwyczaiłam.

dziewczyny ja mam dość
jadę do szpitala miałam jakieś krwawienie, dziwne i niewytłumaczalne ale już ręce mi opadły
żywa krew, początkowo myślałam że hemoroidy ale sprawdziłam -to z dróg rodnych
wczoraj miałam usg -wszystko było ok co się zmieniło przez te kilkanaście godzin
trzymajcie kciuki żeby to było nic strasznego
chyba się poryczę...

Ja tez na fb sie nie pisze bo nie widze sensu pisania w 2 miejscach... Bedziemy tam o czym innym pisac czy kopiowac posty? Predzej czy pozniej czesc sie tam przeniesie na dobre bo nie bedzie sie chcialo pisac tego samego. I podobnie jak GosiaLew mam sentyment do bb :)

13x13 kciuki mocno zacisniete! Wierze ze to tylko jakies pekniete naczynko po wczorajszym usg. Trzymaj sie mocno!

reklama
GosiaLew te w zelu maja lzejsza konsystencje ale jakos już nie chciałam eksperymentować i teraz tez od razu kupuje nivea:tak:ewentualnie penathen ( tez johnson ale bez porownania)z apteki:tak:mialam kremik do buzi i puder tez kupowałam - droższy jest ale b. fajny:tak:
Dostalam teraz w prezencie 2 kremy z palmersa - do biustu i ciala ale pachna mocno kakaowo i to mnie trochę zniecheca do smarowania:eek:
13x13 bd dobrze - tez mysle, ze to może po badaniu:tak:daj od razu znac co i jak:tak:

Do góry