reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Dziewczyny czy Wy teraz tez macie zwiększona ilość wydzieliny. Poszłam do sklepu i jak czekałam przy kasie to poczułam ze cos mi poleciało, aż się przestraszyłam :/. Polecialam zaraz do toalety i mi trochę wkładka przeciekla, ale nie ma żadnego krwawienia ani nic tylko tak jakbym popuscila. Dziwne uczucie, tez coś takiego macie? Jak nazywa się ten test na wody plodowe?

GosiaLew ja juz przeczytałam "w Paryżu dzieci nie grymasza" a teraz czytam "zaklinaczke dzieci" i szczerze również tę książkę polecam :).

Ja 9d początku ciąży mam ochotę na ciemne piwko, kilka razy mi się nawet w ciazy śniło :). Wczoraj na szkole rodzenia położna mówiła ze na laktacje dobre jest Karmi :). Wiec juz niedługo będę mogła wypić sobie jakiś chociaż substytut piwka hehe;)
Małka, ja mam dużo, ale to normalne u mnie. Pani doktor mówi, że wydzielina jest normalna. A test na wody płodowe to po prostu papierki lakmusowe :) Nie kupisz w aptece raczej, przynajmniej u mnie w żadnej nie ma i mówili, że w hurtowniach farmaceutycznych nie ma.

reklama
Ewa, o tym mówisz: Link do: Kobiety w ciąży uzależnione od dymka ?
Ja nie oglądam Rozmów.

Tez nie oglądam, i też nie rozumiem jak tak można! Sama kiedyś paliłam, rzuciłam ponad rok temu ze względu na córkę. Szkoda mi jej było jak wracałam i zionęłam jej fajkami :/ przed nia paliłam, ale rzuciłam jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży.
Ruszając juz temat palących mamusiek to nie mogę też zrozumieć jak można iść z dzieckiem za rękę lub w wózku i palić. Przecież to tak okropnie wygląda...! To samo tatusiów się tyczy...

A tak a propo's - kilka razy już mi się zdarzyła chętka na papierosa w tej ciazy i na piwko tez - w końcu chłopak w brzuchu to i zachcianki męskie ;) przy córce obyło się bez takich zachcianek

Nie mogłam na to patrzeć i dałam inny kanał! Ja wcale nie rozumiem jak można palić a co dopiero w ciąży!!! Dość ze to śmierdzi to jeszcze zatruć dziecko idzie...ja nawet jak bym paliła to bym do tego programu się nie zgłosiła nie ma mowy ....

A ja mam często wątpliwość czy to są prawdziwi ludzie, czy "aktorzy" którzy musza odegrać swoją rolę do danego tematu.
Pewnie i tak się zdarza, ale raczej ciężarna aktorka, która na potrzeby programu zapali fajkę nie wchodzi w grę. Do mnie kiedyś na profilu na Instagramie tych eventów, które chcę zorganizować pisała pani z tvn że poszukują kobiet w ciąży do programu. Ale chyba nie chodziło o palaczki. W każdym razie na pewno też poszukują prawdziwych ludzi

reklama
Do góry