reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

Wioleta to fajnie macie .... ale bym sie piwka irlandzkiego ciemnego napiła...tak mi się skojarzyło :)

Ostatnia edycja:
reklama
Wioleta93 u córki w przedszkolu tez kazali coś ubrać zielonego, wiec i tu chyba obchodza, aczkolwiek jeszcze żaden zielony ludzik nie rzucił mi się w oczy ;)
W Pl może i jakieś święto by się znalazło, ale Polacy to w większości naród niezbyt skory do takich "zabaw"

Zrobiłam obiad , najadlam się , mąż z pracy wyleciał tez żeby zjeść -zachwycony ale mówi ze juz mam nie gotować bo za dużo stoję . Szczerze boli mnie kregoslup nie jestem przyzwyczajona :/
Przyszła Pani z poczty przyniosła przesyłkę - książka !! "Sztuka karmienia piersią "wiec zaraz się zabieram za lekturke i za jakieś 3 h chce wyjść na spacer żeby się dotlenic :)

Dziewczyny czy Wy teraz tez macie zwiększona ilość wydzieliny. Poszłam do sklepu i jak czekałam przy kasie to poczułam ze cos mi poleciało, aż się przestraszyłam :/. Polecialam zaraz do toalety i mi trochę wkładka przeciekla, ale nie ma żadnego krwawienia ani nic tylko tak jakbym popuscila. Dziwne uczucie, tez coś takiego macie? Jak nazywa się ten test na wody plodowe?

GosiaLew ja juz przeczytałam "w Paryżu dzieci nie grymasza" a teraz czytam "zaklinaczke dzieci" i szczerze również tę książkę polecam :).

Ja 9d początku ciąży mam ochotę na ciemne piwko, kilka razy mi się nawet w ciazy śniło :). Wczoraj na szkole rodzenia położna mówiła ze na laktacje dobre jest Karmi :). Wiec juz niedługo będę mogła wypić sobie jakiś chociaż substytut piwka hehe;)

reklama
Do góry