reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

Czesto dają doustnie ale zazwyczaj jak jest już posiew i wiadomo na co wrażliwe. Dobrze bybyło dopochwowy probiotyk wtedy dodać sobie.
Fajny probiotyk dopochwowy jest Lactovaginal. Ja go używam nawet jak nic mi nie jest. Tak, żeby sobie normalizować florę pochwy.

Ewa, a Ty masz paciorkowca czy gronkowca? Z tego, co pamiętam, to u Ciebie szykuje się cesarka, a więc mniejsze ryzyko zarażenia niż gdyby Oskarek przechodził przez kanał rodny. Leki dostanie ochronnie i zapobiegawczo. Będzie wszystko dobrze, Ewcia. Matki z HIV rodzą zdrowe dzieci, z gorszymi chorobami. Najważniejsze, że wiadomo co u Ciebie jest na rzeczy i teraz tylko odpowiednią metodę leczenia zastosować.

reklama
Która z Was mi polecila kupić książkę dla męża Jak być dobrym tata ? Nie Ty Aniu ?
Przyszła mi właśnie dzisiaj - i jestem nią pochlonieta ! :D
Dziś tez chyba powinna mi przyjść "sztuka karmienia piersia" którą bodajże polecila mi Maui :) nie mogę się doczekać .
Musze zająć głowę wszystkim innym tylko nie myśleć o problemach które teraz są .

Która z Was mi polecila kupić książkę dla męża Jak być dobrym tata ? Nie Ty Aniu ?
Przyszła mi właśnie dzisiaj - i jestem nią pochlonieta ! :D
Dziś tez chyba powinna mi przyjść "sztuka karmienia piersia" którą bodajże polecila mi Maui :) nie mogę się doczekać .
Musze zająć głowę wszystkim innym tylko nie myśleć o problemach które teraz są .
Wydaje mi się, że rozmawiałyśmy o tej książce. Ja ją kupiłam na prezent dla mojego męża. Ale wiem, że więcej dziewczyn mówiło o tej książce. Mi też ją ktoś tutaj polecił..

Ewunia dobrze, że się skonsultowałaś i do końca niech prof ciążę poprowadzi tak jak mówisz. Antybiotyk dadzą dziecku zapobiegawczo. Dzieci dostają antybiotyk po urodzeniu w różnych sytuacjach, nie zawsze o zakażenie dróg rodnych chodzi. Wszystko masz pod kontrolą i to nie jest problem. Dzidzia zdrowa, rośnie i za kilka tygodni będzie już po sprawie:tak:

34 tydzień skończyłam!

reklama
Ja pospałam później do 11. Głowa mnie boli przeokrutnie ;/ nie mam siły nawet do szafki wstać, żeby Apap wziąć. Czuję się dziś, jak wrak człowieka.

Ewa ja mam Islę, każde ziołowe tabletki na gardło będą spoko. Jak bardziej boli to używam Uniben.

Do góry