sylwiaal
Fanka BB :)
plucik - niedobrze, że mąż się tak zachowuje.. co z tego że Ty jesteś matką, on jest ojcem! też ma prawo, a wręcz powinien zajmować się dzieckiem.. może też w jakimś stopniu chce odreagować, że kolejny potomek się pojawi? Liczę, że dojdziecie do porozumienia i będzie dobrze. Tymczasem głowa do góry! Pocieszę Cię faktem że mój małżonek pracuje od pn-pt poza domem jest kierowcą, w domu jest tylko w weekendy, ale nie spędza ich ze mną tylko przed kompem grając w jakieś durne gierki.. Teraz na szczęście się to zmieniło bo remontuje pokoik, na razie się jakoś staram nie wściekać daje mu tą swobodę póki mała nie przyjdzie na świat, tak to będzie mógł pomarzyć o grach
W początkach ciąży spałam czasem, teraz mimo że są momenty w ciągu dnia że strasznie mi się ziewa nie kładę się, bo potem ciężko w nocy bym miała.
Korzystałyście może kiedyś z rat 0% w ikei? Jestem ciekawa czy faktycznie jest 10rat x 0% czy jakieś ukryte koszty w tym są..
W początkach ciąży spałam czasem, teraz mimo że są momenty w ciągu dnia że strasznie mi się ziewa nie kładę się, bo potem ciężko w nocy bym miała.
Korzystałyście może kiedyś z rat 0% w ikei? Jestem ciekawa czy faktycznie jest 10rat x 0% czy jakieś ukryte koszty w tym są..