Ale zobacz jak czysto się zrobiło na kuchni jednak można . Aha w dzisiejszych czasach to strach iść do restauracjiZa tymi szafkami to się coś ruszało :-o
reklama
Wioleta93
Fanka BB :)
Ja to się czasem zastanawiam, że skoro Ci ludzie mają taki syf wiedząc, że tv do nich przyjedzie to co jest w takich zwykłych restauracjach...Ale zobacz jak czysto się zrobiło na kuchni jednak można . Aha w dzisiejszych czasach to strach iść do restauracji
Wioleta93
Chyba właściciele po prostu rzadko zaglądają na kuchnię
W ogóle oni są jacyś dziwni. . A ten dzidzius na kuchni ledwo zipieChyba właściciele po prostu rzadko zaglądają na kuchnię
Wioleta93
Jakby mi taki dziadziuś miał gotować to bym podziękowała :-/W ogóle oni są jacyś dziwni. . A ten dzidzius na kuchni ledwo zipie
Wioleta93
A jednak przeszło, ale jakoś mnie nie przekonaliMoim zdaniem ta rewolucja nie przejdzie .
reklama
No właśnie miałam pisać , że się pomylilam. Ale ja bym się nie wybrała do ich restauracji - Również mnie nie przekonali. Aczkolwiek narobili mi smaka na grzanke i zastanawia mnie smak zupy łososiowej , jadalam ogolnie rybne ale z lososia nigdy.A jednak przeszło, ale jakoś mnie nie przekonali