reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Duzo spicie w ciagu dnia?

Mi się jeszcze nie zdarzyło w tej ciąży zasnąć w ciągu dnia :D

A ja czasem lubię pobyć sama, teraz jak mojego D. nie ma przez tydzień to nie jest mi jakoś źle, ogarniam sobie wszystko na spokojnie, zakupy przywozi Tesco, mam czas nadrobić zaległości serialowe, mam całe łoże dla siebie :D no ale może jakby to trwało dłużej to inaczej bym na to patrzyła ;)

Moj maz poszedl na trening pobiegac i znow siedzimy z cora same...od wtorku gdzies wychodzi albo do brata albo do ciotki i tak ciagle i wieczorem siedze sama z corka jak....a dzis jeszcze mowi ze w sobote jedzie skutera robic albo bratu pomoc gdzie wieczory spedza nie wiemm czy to hormony ciazowe ale normalnie mnie denerwuje ....:/ tez bym chciala chociaz jeden wieczor z nim posiedziec !!! A. Nie przyjdzie o 14:30 z pracy a o 17 jedzie i wraca 21 jak nie lepiej kiedy juz klade sie sppac ! Mam dosc i mam na niego nerwy....ah:/
Mnie też by to denerwowało. A jak bedzie drugie dziecko? Przecież bedzie Ci potrzebny. Pogadaj z nim może, weź go za fraki

Duzo spicie w ciagu dnia?
Ostatnio jakoś nie śpię w dzień. Wcześniej to potrafiłam nawet 3 h spać jak syna odstawiłam do przedszkola. Teraz jakoś wstaje wyspana, ale po 22 padam. Chyba że mi się włączy bezsenność.

Plucik warto porozmawiać z mężem że potrzebujesz z nim pobyć albo żeby czacie córką się zajął. Mężczyźni domyślnie nie są :)

Wioletta93 tak rozmawiałam to stwierdził że się czepiam a jak mu powiedziałam żeby z dzieckiem posiedzial to powiedział ze od tego jest matką. ... nawet moja siostra powiedziala ze przegina ile idzie....

Wioletta93 tak rozmawiałam to stwierdził że się czepiam a jak mu powiedziałam żeby z dzieckiem posiedzial to powiedział ze od tego jest matką. ... nawet moja siostra powiedziala ze przegina ile idzie....
Ooo... Jakbym tak usłyszała coś takiego... To nie są hormony tylko bezduszność drugiej osoby. I to tej ktora powinna być Twoim oparciem... Przykro mi.... Ale spróbujcie sie jakoś dogadać. W końcu jesteście rodzina. A rodzina powinna być dla siebie... :*

Boliwia, nie straszę. Przedstawiłam mnie z tej okropnej strony, ale już mi przeszło :)

Ja śpię rzadko, musi być dzień, np. dzisiaj. Spałam 2 h.

reklama
No to powiem Ci, że chamsko. Jeżeli wcześniej też taki był no to raczej nic się nie poradzi ale jeżeli teraz nagle się taki opryskliwy zrobił to może ma jakiś problem po prostu. Mój czasem jest chamski i wkurzony ale wtedy od razu wiem, że coś go gryzie i trzeba go pogłaskać i powspierać.

Do góry