reklama
Ja już po wizycie u lekarza, właśnie popijam kawkę. Na USG wszystko w porządku, mała waży 1730 g, ułożona główką do dołu. Tym razem się nie poowijała pępowiną, więc przynajmniej nie będę się tak stresować.
Malutka - dobrze, że Cię wypuszczają. Rozumiem, że ból brzucha ustąpił? Kazali Ci leżeć w domu czy możesz normalnie funkcjonować?
Z minusów - dopiero niedawno wstałam, a kręgosłup już mi wysiada:/
Malutka - dobrze, że Cię wypuszczają. Rozumiem, że ból brzucha ustąpił? Kazali Ci leżeć w domu czy możesz normalnie funkcjonować?
Z minusów - dopiero niedawno wstałam, a kręgosłup już mi wysiada:/
Ja dziś zaliczyłam pierwszą beznadziejną noc, obudziłam sie o 3 i do 6 nie mogłam zasnąć, myślałam, że szału dostanę grrrr więc dziś mam zombie mode wczoraj trochę pochodziłam i od razu więzadła pachwinowe i spojenie dały mi do wiwatu jak za tydzień lekarka mi powie, że wszystko ok i spojenie się nie rozchodzi to idę na masaże, już rozmawiałam z fizjoterapeutką ze SR bo ja tak nie wyrobię do porodu ehhh
Kobietki, przyjemności w dniu naszego święta!
Ta dziewczyna z fb co wczoraj urodziła przez cc była w 30tc, dziewczynka niecałe 900g i 37cm długości.
Kobietki, przyjemności w dniu naszego święta!
Ta dziewczyna z fb co wczoraj urodziła przez cc była w 30tc, dziewczynka niecałe 900g i 37cm długości.
No i jednak oko mi sie przymknelo, obudzil mnie kurier telefonem, paczka z gemini przyszla a za 5 min paczka z allegro z fotelikiem :-) drzemnelam sie godzinke a tu juz ponad 2 strony do nadrobienia
Malutka to super, ze Cie wypisują, w takim razie nie jest tak zle, a teraz pozostaje duzo leżeć i wypoczywac :-)
Jeej juz majowka nam sie rozpakowala, az mnie dreszcze przeszly..
Kaylla no to swietnie, ze wszystko w porzadku, tylko sie cieszyc.
Ja teraz szykuje sobie sniadanko i biore sie za rozpakowywanie paczek :-)
Malutka to super, ze Cie wypisują, w takim razie nie jest tak zle, a teraz pozostaje duzo leżeć i wypoczywac :-)
Jeej juz majowka nam sie rozpakowala, az mnie dreszcze przeszly..
Kaylla no to swietnie, ze wszystko w porzadku, tylko sie cieszyc.
Ja teraz szykuje sobie sniadanko i biore sie za rozpakowywanie paczek :-)
Tirli
Fanka BB :)
mała ta dziewczynka jak na 30 tydzień a co było wskazaniem do tak szybkiego rozwiązania ciąży?
Siedzę i prasuje jeny jak ja nie znoszę prasować.
Siedzę i prasuje jeny jak ja nie znoszę prasować.
kameleonleon
Fanka BB :)
Zdałam sobie sprawę że trzeba zamówić już wszystko z gemini.....bo nigdy nie wiadomo co za chwilę może się stać....
Dzieciaczek malutki bo pewnie w związku z tymi złymi przepływami już nie rosła prawidłowo i dlatego zdecydowali że lepiej jej będzie w inkubatorze. Ja mam taki przypadek w rodzinie z powodu wysokiego ciśnienia i złych przepływów z tym związanych dzieciaczek w 34 tyg 1100 przez cc bo już nie rósł. Teraz ma 9 lst i poza tym że chudzinka to wszystko super.
Dzieciaczek malutki bo pewnie w związku z tymi złymi przepływami już nie rosła prawidłowo i dlatego zdecydowali że lepiej jej będzie w inkubatorze. Ja mam taki przypadek w rodzinie z powodu wysokiego ciśnienia i złych przepływów z tym związanych dzieciaczek w 34 tyg 1100 przez cc bo już nie rósł. Teraz ma 9 lst i poza tym że chudzinka to wszystko super.
Ostatnia edycja:
reklama