reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Tymi objawami sie przejęłam
Bo w zeszłym tyg miałam pobolewanie w dole brzucha przed spodziewana miesiączka a teraz juz nie pobolewa...To super prawie tak na święta :) my tez w tym roku sie pobieramy

hej :) troszke mnie nie było ale dopiero co sie podniosłam z łużka złapało mnie zapalenie płuc i oskrzeli od pniedzialku tamtego tyg tragedia mówie wam mieli mnie do szpitala wysłac w sobote ale zobaczyli ze zaczyna mi przechodzic powoli dzis jestem wkoncu na nogach noo iii ide dzis do ginekologa moze zrobi mi usg :) chcialabym to bym sie dowiedziala wkoncu czy bliźniaki mam czy jedno

Zazdroszczę dziewczyny, że już część Was widziała swoje fasolki, ja jeszcze muszę poczekać do środy ale już się nie mogę doczekać :) też by mi się marzyły bliźniaki :D pozdrawiam wszystkie przyszłe mamuśki!

Mnie tez juz dawno nie bylo bo przesypiam cale dnie po powrocie z pracy :-)
afrodyta92 współczuję choroby ja się moją wydypka przejmowalalam a co dopiero zapalenie płuc chyba bedziemy razem rodzily bo u mnie 7tydz 5dz :-D
Wszystkim nowym mamusiom gratuluje, mnie sie wydaje ze wieksze zachcianki mialam w 5-6 tyg, mdłości duzych tez nie mam raczej zgage i ciagle odbijanie mam nadzieje ze gorzej juz nie bedzie ;-)

Kochane ja już po porannej wizycie u gin.jestem taka happymaluszek ma 15,5mm czyli 1,5cm serduszko bije jest wszystko w porządku...krew i mocz wyniki ok.Tak bardzo się cieszę bo wiadomo jak każda z nas się martwiłamlekarz w porzadku ze zwolnieniem nie było żadnego problemu dostałam od dziś do 7 października czyli do kolejnej wizyty.Mam zrobic toksoplazme Wassermann i coś tam jeszcze wszystko płatne pytałam w laboratorium z wszystko będzie 75zł.Uff co za ulga teraz relaks i wypoczynek.

Hej dziewczyny

niestety jak tak po zdaniu będziecie plotkowały to ja odpadam w czytaniu bo trudno mi się dokopać co u kogo a te które rzadziej piszą po prostu się gubią w tych postach.

Ja budzę się o 3 w nocy z mdłościami, wymiotuję od 5, dziś już z 4 razy, właściwie do wieczora. Wczoraj skończyłam o 19 i padłam od razu spać wykończona.
Na zajęciach w sobotę wytrzymałam ale wczoraj już po 20 min uciekłam zdychać do domu.
Nie wiem jak ja egzamin zaliczę w sobotę od 9 do 14, jak puszczę pawia pod stolik to będzie wstyd na cała Polskę...
Jutro mam usg i nie wiem jak na nie pojadę bo boję się jeździć samochodem, jest mi słabo i źle się czuję.
Córka mnie żałuje i mówi, że jestem bardzo chora i po co mi ten dzidziuś jak tak cierpię.

No i tyle.
Nie mam siły na nic wiec spadam

Olciaaa trzymam kciuki i mam nadzieję na dobre wieści

ja wizyte mam dopiero na 15stą dzisiaj tak ze jestem strzepkiem nerwów ..... hym no i niestety mnie tez złapały poranne nudnosci i wymioty od 4 dni nic innego nie robie tylko zajmuje toalete przez godzine .... no i pojawia sie delikatna zgaga wieczorami

reklama
Do góry