reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Witam :)
Inagination kciuki zaciśnięte! Będzie wszystko dobrze, zobaczysz!

U mnie w pracy tez wiedzą. Niby gratulowali i sie cieszą, ale z drugiej strony są przerażeni i juz kombinuja jak przeorganizowac prace jak odejde na L4.

reklama
Wiecie co jakieś mam dziwne przeczucie ze z moja ciąża jest cos nie tak, oprócz boli sutków nie mam żadnych objawów.... Nie czuje sie jakbym była w ciazy... Strasznie sie martwię ze cos jest nie tak

Marcelina jestem prawie w 7 tygodniu i tez nie miewam wielkich objawów. Do tej pory miałam 2 dni w które czułam rzeczywiscie mdłości. Piersi bolą czasem bardziej czasem wcale ale tylko wieczorem. I nie odczuwam ani nie odczuwalam żadnych boli w podbrzuszu, macicy.. zero. Nie chce sie zamartwiac ma zapas, bo zabronił mi tego lekarz. Każda ciąża jest inna.. brak objawów wcale nie musi byc złą oznaką choc gdzies w podświadomości sobie tak bzduramy, ze lepiej by bylo jakbysmy rzygaly jak koty niz spokojnie ciążę przechodzily. Co ma byc i tak sie nie odstanie.. mimo wszystko staram sie myślec pozytywnie choć nie ukrywam ze juz sie nie moge doczekać kolejnej wizyty, a to jeszcze 2 tygodnie..

Ehh chyba juz skończę czytać o tych poronieniach i wogole bo zaraz zwariuje.... Chciałbym sie cieszyć ta pierwsza ciąża a tu mam tyle obaw [emoji17] myślałam ze to bedzie inaczej ....

Kasik90 dziekuje :)

U mnie w pracy nikt nie wie. Czekam na skrocenie okresu probnego i obiecana najdalej od grudnia umowe na stale, dlatego zaciskam zeby i nogi i mecze sie chora z dojazdami 30km :( a tak bym chciala juzbyc na tym L4 :(

Dzis ze mnie leje sie wrecz bialy sluz, pobolewa podbrzusze, ale i mdlosci sa, wiec spokojniejsza jestem, ale strach nie mija... Byleby do usg wieczorkiem :)

Imagination - też mam biały śluz i też mnie podbrzusze boli ;))

Kasik90 - ją od wczoraj rana wpadam w małe paranoje bo piersi zdecydowanie mniej mnie bolą i bardzo się boje a wizyta dopiero 14.10 .. Ale wzięłam sobie l4 w pracy narazie na tydzień na przeziębienie. Jest mi słabo i kręci mi się w głowie jak chodze więc narazie leze w lozeczku :D
Ale nie wiem jak wytrzymam te 3 tygodnie..

Marcelina - w piątym tygodniu zauważyłam na piersiach pierwsze zylki widoczne, w ciągu dnia ciagle ziewalam i nic mi się nie chciało, i bolaly mnie piersi z boków. Mdłości dopiero w 6 tyg

A z przyjemnych rzeczy wczoraj się zaręczylismy z moim

Ostatnia edycja:
Jagoda te żyłki tez zauwazylam no i zmęczenie ciagle jest tez, wlasnie dostałam sie do pracy i tak bardzo mi sie nie chce ... Ciagle ziewam i chce mi sie spać i piersi pobolewają , juz nie tylko sutki ale tak jak Ty pisałaś - tak z boku. A co porabiacie dzisiaj ? Ja nie wiem jak ja tu do 17 wytrzymam

reklama
Do góry