reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Niestety na ból cycków nie ma rady:( a z kolei na nudności poprzednim razem próbowałam wody z imbirem i jedyny skutek był taki, że potem przez rok nie mogłam patrzeć na imbir :-D

reklama
Witam wszystkie dziewczyny po tygodniowej nieobecności. Wyjechałam służbowo za granicę i dosłownie padam na twarz... Witam wszystkie nowe mamusie :)

U mnie pojawiły się mdłości i odrzuciło mnie od mięsa...

Olcia, tak strasznie mi przykro, jak dziś doczytałam co u Ciebie, to aż mnie zatkało :(

Ja mam początek 5 tygodnia, jakie objawy wam sie w tym czasie nasiliły ? :)

W 5 tygodniu to ja byłam jak młody bóg :p W 6, jak z zegarkiem w ręku - mdłości, mdłości i jeszcze raz mdłości, jadlowstret, a jednocześnie zachcianki (jak jakimś cudem zrobiło mi sie dobrze na widok jedzenia), ogromna tkliwosc piersi i ich powiększanie, zgaga, wzdęcia i inne atrakcje - np. pogorszenie cery.
Sądziłam, ze lepiej bede znosiła ciaze, ale sie przeliczylam. Na pewno te pierwsze tygodnie sa dla mnie bardzo trudne. Oby pozniej było lepiej.

Ja jestem w 6 tyg Marcelina23 teraz moja cera ma różnych niedoskonałości brzuch wzdęty... Sutki wrażliwe powiększone brodawki... Żadnych mdłości nie mam :) to tyle kazda kobieta nli tak inaczej przechodzi ciążę :)ale przed nami dziewczyny jeszcze mnóstwo dolegliwości mężczyźni tego nie zniosą :)

Witam wieczorna pora :)
Bylam dzis w Rossmanie zakupilam bio oil na rozstepy. Zobaczymy czy pomoże w razie czego.. przy okazji zalozylam sobie kartę rossne i będę korzystac z rabatów :)

Witam nowe mamusie, robi sie u nas przyjemnie tłoczno na majowkach :)

A mi piersi póki co aż tak bardzo nie urosly, nabrzmialy i są obolale, ale dzięki Bogu póki co nie duzo większe. Mdłości mam rzadko i znikome. Raczej bardziej jadlowstret i słaby apetyt - a jak w moim przypadku to zaskakujące :D

Kciuki trzymam za wszystkie jutro wizytujace mamuski :)
Czekamy z niecierpliwością na relacje.

Jutro ide odebrać wyniki krwi, ciekawa jestem jak mi wyszły.

Dobrej nocki :)

Czesc Dziewczyny!
Witam Was jeszcze ciemnna noca. Ja za chwil kilka wyruszam do pracy, zyczac Wam milego dnia!!!

Dzis wizyta. Prosze o mocne trzymanie kciukow, bo bardzo sie o Fasolke boje. Mam sporo stresow, pracuje, a do tego kaszel i katar. Niestety musze pracowac nawet i do grudnia, wiec strach tylko rosnie :-(

Milego dnia Mamuski!

reklama
Do góry