reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Oj widze ze jakis czarny nastrój tu dzisiaj. Dziewczyny i tak nic nie zrobimy, nie ma sie co martwić na zapas. Nie nakręcajcie sie. Nie mamy na to wpływu juz teraz. Co bedzie to bedzie. Ja wrazie czego to tylko wolałabym wczesniej niż później gdyby cos było nie tak.

reklama
Cześć Dziewczyny. Jestem dzis zdolowana i wściekła. Cycki urosły mi juz o dwa rozmiary, sa po prostu olbrzymie i pomimo smarowania sie Ziaja juz któryś tydzien, pojawiły sie drobne rozstępy. Jestem załamana :( Przecież to dopiero 8 tydzien! Co bedzie dalej?! Jestem na wyjeździe, ale lecę szukać Rossmana i kupie Palmersa. Chociaż jak mi te piersi bedą tak szybko rosły i na taka skale to chyba nic nie pomoże. Poza tym jeszcze trzy dni temu brzuch miałam płaski, a teraz jest taki wzdety, ze to masakra. Duzo pije, a mało siusiam, wiec domyślam sie, ze organizm zatrzymuje wode. Jak sobie radzić z tymi niedogodnościami? To 8 tydzien, a ja juz sie czuje jak wieloryb.

Niesia nie pociesze niestety mnie ciąża nie oszczędziła, używałam na brzuch i piersi wszystkiego, wszystkich możliwych kremów, tanich, drogich itd uważam ze to kwestia genetyki bo nie zależy od kosmetyków. Mam piersi całe w rozstepach, ale to pikus. Brzucha nie pokaże juz nigdy na plazy a takze nie moge opalać bo mam siatkę białych rozstępów. Moim zdaniem tego sie nie da uniknąć. Albo sie bedzie miało albo nie. Większość kobiet nie ma. Ale piersiami sie nie martw. Raczej piersi sie nie pokazuje...

Marcelina, jutro się upewnię i napiszę:)
Z tymi kremami przeciwko rozstępom to taka trochę ściema. Smarowałam w ciąży zarówno piersi, jak i brzuszek chwalonym przez wszystkich Palmersem, i zrobiły mi się na biuście- czyli tam gdzie mojej mamie. Zatem geny robią swoje. Natomiast po porodzie dobry krem ujędrniający na brzuszek to jest to.

Cześć i witajcie. W piątek dowiedziałam się że będę majową mamą. Czy mogę do was dołączyć? Mam już marcowego bąbla z 2013 i druga ciąża była dla mnie zaskoczeniem. W pierwszej ciąży aby być musiałam się leczyć i miała być nie płodna a tu taka niespodzianka :)

Hej:tak:
Witajcie nowe Dzieczyny:tak:
W 1 ciąży tez biust mi się powiekszych o 2 rozmiary i niestety rozstępy mam na nich do dzisiaj bo za szybko się powiekszyly:wściekła/y:teraz nie mam az tak duzego:no:

Hej u mnie wszystko Oki to bylo pewnie przesilenie
U mnie na brzuchu rozstępów zero śmiało latem w bikini mogę chodzić na piersiach troche rozstępów ale mało widoczne

reklama
Do góry