Malutka466
Fanka BB :)
Mojej znajomej córeczka, jak się urodziła to miała takie kilkucentymetrowe czarne włoski. Ślicznie wyglądała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to super ! skorzystam! bo nie mogę niestety ZZO...Tak, na Polnej właśnie.
No właśnie, bo to albo - albo. Albo opiaty albo ZZO. Ja już tak się waham między jednym a drugim... W dodatku z tym ZZO to nie zawsze musi być anastezjolog na dyrzurze żeby podać lek.to super ! skorzystam! bo nie mogę niestety ZZO...
Jestem szczerze zainteresowana muszę zapamietać nazwę i zgłębić temat na nastepnej wizycie.Ewa, dobrze, że założyli Ci pierscioneczek. Teraz już będziesz spokojniejsza.
Mam nr przesyłki, jest napisane, że wydano do doręczenia. Jutro będę reagować jakby co...
Ja wózek planuję zakupić w kwietniu. Mam już wybrany, mam nadzieję, że mi się jż nie zmieni.
Czy słyszałyście o takim leku znieczulającym do porodu jak Nalpain? To ponoć jakaś nowość, coś też opiatowego, ale ponoć lepsze niż Dolargan. Mi wspominał o tym lekarz i położna.
Czy słyszałyście o takim leku znieczulającym do porodu jak Nalpain? To ponoć jakaś nowość, coś też opiatowego, ale ponoć lepsze niż Dolargan. Mi wspominał o tym lekarz i położna.