reklama
Wioleta93
Fanka BB :)
No i urodziła ta dziewczyna z bellybestfriend, 7 pkt jej mała dostała. Swoją drogą to nieźle pisać posty z porodówki
Malutka466
Ewa, krążek na pewno zapewni Ci spokój. Z Oskarka już niezły chłopak się robi. Super
Co do golenia, ja nie mam problemów jeszcze ani z nogami ani na dole ale w razie czego od czego jest mąż I w wannie nie byłam od kilku lat już, a tak mi tęskno.
Co do golenia, ja nie mam problemów jeszcze ani z nogami ani na dole ale w razie czego od czego jest mąż I w wannie nie byłam od kilku lat już, a tak mi tęskno.
No i urodziła ta dziewczyna z bellybestfriend, 7 pkt jej mała dostała. Swoją drogą to nieźle pisać posty z porodówki
O prosze, to szacun dla niej. 7 to nawet niezły wynik jak na takiego wcześniaka.
U
użytkownik 160
Gość
a w którym tygodniu?No i urodziła ta dziewczyna z bellybestfriend, 7 pkt jej mała dostała. Swoją drogą to nieźle pisać posty z porodówki
ANIA_BEATA dobrze, że mi przypomniałaś- kupiłam w Carrefourze termometr i za chwilę go wypróbuję mierząc wodę w wannie! Do wanny wolno, ale nie do ukropu; osobiście wytrzymuje w wannie max 10 min (wolę prysznic), więc jestem jakoś spokojna…
Wyśledziłam też, że kurier inpostu ma w d… moją przesyłkę z koszulami i jej nie podjął jeszcze z centrali, a leży od 20-tego…
Wioleta93
31 tydz.a w którym tygodniu?
U
użytkownik 160
Gość
czyli mój...31 tydz.
Możecie się śmiać, ale w związku z moim rozstrojem nerwowo-hormonalnym własnie mam w połowie spakowaną torbę do szpitala... nic mi nie jest, ale jak się wkurzam, to mam wrażenie, że urodzę przedwcześnie! Mąż mówi, że nic nie może, że jestem taka wrażliwa... sama się wkurzam czy co????????????/
Evelina89
Dziewczyny a ten nasz zamkniety watek funkcjonuje? Nawet nie wiem jak sie do niego dostac
U kwietniowek tez juz blizniaczki sa na swiecie Aha coraz blizej
Mauri z tego co dziewczyny chyba pisaly to 31tc, a blizniaki 32tc.
Ja z wozeczkiem ostatecznie zamierzam sie rozprawic ( czyt.wybrac) i w weekend zamowic, bo od 2-4tyg. niestety sie czeka
Ewciu super wiesci, Oskarek to juz spory chlopiec. Dobrze, ze masz w koncu ten krazek zalozony, bo przeciez ta niepewnosc wykancza
Malutka Ty sie z nas nie smiej z tym goleniem, bo moj brzusio z dnia na dzien tak wystrzela, ze sama jestem w szoku.
I sie przyznam bez bicia, ze jutro bede miala co robic, bo jak mam sie wziasc za depilacje to mi sie odechciewa
Co prawda u mnie sie sprawdza, ze w drugiej ciazy szybciej wyskakuje i jest wiekszy, ale ten III trymestr to taki przelom, ze dzidzie bardzo duzo przybieraja i brzuchy wyskakuja juz takie konkretniejsze
Duzo tez zalezy od genow, postury, jak sie ma nadwage to tez tych kg niby mniej wpada
Gosia to moze to lazeni Ci posluzylo i rozchodzilas ta choleena rwe na amen
Ja po krotkim wypadzie do np. sklepu wymiekam, bo wszystko mnie ciagnie
U kwietniowek tez juz blizniaczki sa na swiecie Aha coraz blizej
Mauri z tego co dziewczyny chyba pisaly to 31tc, a blizniaki 32tc.
Ja z wozeczkiem ostatecznie zamierzam sie rozprawic ( czyt.wybrac) i w weekend zamowic, bo od 2-4tyg. niestety sie czeka
Ewciu super wiesci, Oskarek to juz spory chlopiec. Dobrze, ze masz w koncu ten krazek zalozony, bo przeciez ta niepewnosc wykancza
Malutka Ty sie z nas nie smiej z tym goleniem, bo moj brzusio z dnia na dzien tak wystrzela, ze sama jestem w szoku.
I sie przyznam bez bicia, ze jutro bede miala co robic, bo jak mam sie wziasc za depilacje to mi sie odechciewa
Co prawda u mnie sie sprawdza, ze w drugiej ciazy szybciej wyskakuje i jest wiekszy, ale ten III trymestr to taki przelom, ze dzidzie bardzo duzo przybieraja i brzuchy wyskakuja juz takie konkretniejsze
Duzo tez zalezy od genow, postury, jak sie ma nadwage to tez tych kg niby mniej wpada
Gosia to moze to lazeni Ci posluzylo i rozchodzilas ta choleena rwe na amen
Ja po krotkim wypadzie do np. sklepu wymiekam, bo wszystko mnie ciagnie
Ostatnia edycja:
reklama
Na poprawę mojego wisielczego humoru upiekłam ciastka z musli i orkiszem. Bez cukru za to z łyżka kakao.
31tc... Mam nadzieje, ze z bobasem bedzie ok. Ale stresik mnie ogarnął. Chyba tego nie uniknę... A tu wyprawka w lesie.
Załączniki