reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Ja tez mam progesteron w normy a biore dowcipnie 3 razy dziennie po dwie tabletki luteiny od dnia punkcji jajnikow i mam brac do 12 tygodnia ciazy tylko ze tak zawsze przepisuja po in vitro...

reklama
Madzia nie jestem lekarzem ale wiem ze nawet po poronieniu profilaktycznie dają duphaston i mi mówili zawsze ze lepiej wziąć niepotrzebnie niż nie wziąć potrzebnie, ze nie zaszkodzi wrazie czego. Duzo dziewczyn bierze duphaston albo luteinę. Ja juz tez nawet bez badania prog w tej ciazy bo jestem spokojniejsza ze nie z tego powodu nie donoszę wrazie czego. A o policystyczbych jajnikach i tsh nie wiem nic, zielona jestem, nie pomogę.

Hej,
Ja dziś trochę się stresuje bo piersi mnie przestały prawie bolec, i odczuwam pobolewania w podbrzuszu,nisko. Nie jakieś mocne ale taki dyskomfort ( plus po bokach , jajniki?)
Jakoś mam dziś źle myśli i się boje :(

A i jeszcze w krzyżu mnie boli

Ostatnia edycja:
Ja nawet dobrze tylko ze w pewnym momencie tak mnie zabolały jajniki ze iść nie mogłam. Ale tak to w porządku obawiam się ze te nasze dolegliwości z porównaniem bólami porodowymi to bic

Jagoda może weź magnez lub nospe. Jak lekko to tylko chyba jest ok. Ale znam twój niepokój. Ja mam raz objawy, raz nie. Mdłości są albo dwa dni ich nie ma. U mnie o dziwo brzuch mnie nie pobolewa a z jestem zdziwiona, ale to lepiej, bo tak bym się też stresować.

Hej. Ja dzis fatalnie... Cala noc meczylam sie z katarem i bolem kregoslupa. Teraz boli, a co to bedzie pozniej, to az sie boje...
Leze ledwo zywa, katar sie leje, kaszel sie pojawil i zdycham pod kocem. Tak to jest ok.Jutro wizyta u gina, a we wtorek do lekarza po l4, ale chorobowe, nie ciazowe.

Mnie Tez przestał brzuch pobolewac ale za to piersi..... Masakra :/ strasznie sie martwię czy bedzie wszystko dobrze. Naczytałam
Sie o tych poronieniach i chyba zwariuje , ciagle mi sie chce płakać przez to

reklama
Cześć Majóweczki. Chciałabym się nieśmiało przywitać, chociaż nie wiem, czy może nie jest jeszcze na to za wcześnie :-)
Upewnię się jutro. Dziś zrobiłam test, ale albo była tam druga kreska, ledwo widoczna, albo ją sobie wymyśliłam :-D
To byłaby moja druga ciąża.
Niestety nie nadrobię wszystkich waszych postów, bo za dużo ich. Więc jeśli o którejś z Was nie będę czegoś wiedziała, co już zostało napisane, to proszę się nie obrażać :-)

Do góry