hajduczka
Fanka BB :)
To stare dzieje Prowadziłam ćwiczenia/konwersatoria przez dwa semestry.Ja juz mam po spaniu. Juz od dłuższego czasu budzę się po 6 i koniec . Jednak 7 godzin przespanych, oczywiście z przerwami na toaletę . Hajduczka jesteś wykładowcą?
Rozumiem Wasze problemy z teściowymi i ich "dobrymi" radami. Na szczęście mnie to nie dotyczy, ponieważ moja mieszka daleko, a poza tym nie narzuca mi swojego zdania.
Co do jutrzejszych Walentynek… to w naszym mieście otworzyli nową włoską restaurację i mamy zarezerwowany stolik na jutro. Mam nadzieję, że mają wygodne krzesła, bo zastanawiam się nad zabraniem poduszki
Zauważyłam, że Mała w ogóle się nie rusza jak jestem w soboty w pracy. Zdarza mi się, że podnoszę głos lub jak ktoś inny by określił "drę się", bo czasami muszę zapanować nad niesfornymi dziećmi. A dla porównania w domu jestem zawsze cicha i miła więc wydaję mi się, że chyba Adelka się trochę mnie boi… stąd ten brak reakcji przez kilka godzin
Nie wiem czy macie kogoś w rodzinie kto pisze wiersze… ja właśnie dostałam taki prezent od mojej cioci, która podarowała nam piękny tekst o oczekiwaniu na nasz majowy cud. Trudno powstrzymać łzy… Stwierdziłam, że go oprawię i powieszę gdzieś koło łóżeczka. Będzie piękna rodzinna pamiątka.