reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Myślę że na pewno Cie zostawia , żeby poobserwowac. Badania pewnie pobiora będzie ok to wtedy wypuszcza. Myśl o dzidzi :)

Ostatnia edycja:
Wiem, myślę o Małym tylko. Ale wszystkie jego wyniki ok są. To mnie cieszy najbardziej.

Martwi mnie ten ból, który po kolejnej kroplówce nie puszcza. I wręcz się nasila.

Malutka współczuję, takie omdlenie i ból to nic przyjemnego a jeszcze dochodzi strach o malucha.
Ale mało przytylyscie zazdroszczę, ja już prawie 8 i niecałe 3 miesiące do porodu, będzie co zrzucać przy moim apetycie...

Już 2ga noc mój bobasek się nie wierci aż się zaczęłam martwić, w dzień też słabiej. Dzisiaj obudziłam się o 5 i przez godz się wsluchiwalam czy nie zacznie się wiercic :( może się przekrecila ale to możliwe żeby nic nie poczuła? Teraz rano łaskotala mnie lekko koło żeber :)

Malutka a co mówią ze ten ból nie puszcza ? Może powinni podać coś innego ?
Ja mam.dokładnie 8.7 na plusie teraz mi waga idzie gwałtownie. Ciekaewe jaki będzie finish

Witam sie. Ojej ile sie tu dzieje z rana.

Malutka współczuje bólu i omdlenia.. najważniejsze, ze z małym wszystko w porządku. Trzymam za Was kciuki! Moze jak kroplowka zejdzie do końca to ból minie?

U mnie na plusie 3kg a gdzie tam jeszcze do konca.

Hej u mnie 10 kg na plusie...

Malutka466 trzymaj się, dobrze, że z synkiem wszystko ok. To najważniejsze.
Dlaczego Cię opieprzyli, że ręce na brzuch kładziesz, nie rozumiem...

Ala_25 tez tak czasami mam, że przez 2-3 dni Młody się słabiej rusza. I w dzień i w nocy. Pytałam o to położną to niby to jest normalne. Na szczęście po tych dniach wszystko wraca do normy, nawet ze zdwojoną siła na moje żebra ;)

Nie wolno kłaść rąk na brzuchu i na piersiach ponieważ wywołuje się skurcze macicy i mozna doprowadzić do przedwczesnego porodu , ja to słyszę ciągle od 4 tyg ciazy I tez na mnie krzyczeli :/
Malutka mam nadzieje ze ból szybko ustąpi , 3maj się tam i informuj :) to nieźle jak mówisz ze ciągle karetki .

reklama
Ból jest nadal. Czekam na jeden wynik i do domu pewnie. Bo ani ginekolog, ani neurolog czy internista nie widzą powodów, żeby mnie zostawić na oddziale. Ponoć, tak twierdzi lekarz, to zwykły nerwoból.

Do góry