Wioleta93
Fanka BB :)
Mój dzieć nie lubi Mozarta! Puściłam jej składankę Mozart dla dzieci i zaczęła kopać i wierzgać nóżkami. Ale za to przy irlandzkiej muzyce ludowej się uspokoiła A mamusia tak lubi klasykę...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tylko czekam na złote rady teściowej, na szczęście jest daleko i praktycznie nie rozmawiamy. Ale już ostatnio mój M. dostał mały wykład jak często trzeba dziecko przytulać - no na prawdę jakbyśmy o tym nie wiedzieli. Bałam się, że moja mama też będzie z tych tradycyjnych ale teraz jak te wszystkie paczki z nowinkami do niej przychodzą to jest zachwycona. Ostatnio rozpływała się nad cudownością whisbearaDowiedz sie co i jak i zdaj relacje właśnie jestem po mega ciekawej dyskusji na temat dziecka z teściowa.... Zaczyna sie. Bo jak to bez oliwki, bo jak to takie kosmetyki, a nie takie, bo w końcu co to za zwyczaje, zeby nie kapać dziecka codziennie. I jak to bez czapeczki i w jakis tam śpiworkach. No wszystko nie tak. Ja bezdzietna mam czelność mowić, jak będą wyglądać pierwsze tygodnie/ miesiące z moim dzieckiem. Bo za jej czasów dzieci były chowane tak a tak i pierwszego wnuka tez tak wychowała i było wporzadku... A ja przecież nie mówię ze ona cos zle... Tylko ja chce sprobowac inaczej.