reklama
kameleonleon
Fanka BB :)
Mi dzis pobrali wielgaśną strzykawe krwi do badan, az bylam przerazona ile, ale tyle mam zleconych. Dobrze niech znajda o co chodzi.
Dziewczyny jakie tetno maja tetaz Wasze maluszki, ba ja zwrocilam uwage ze w ostatnich dniach maly ma juz nizsze takie prawie jak dziewczyny w koncowkach ciazy 120-130, a wczesniej bylo wyzsze 150-160.
Dziewczyny jakie tetno maja tetaz Wasze maluszki, ba ja zwrocilam uwage ze w ostatnich dniach maly ma juz nizsze takie prawie jak dziewczyny w koncowkach ciazy 120-130, a wczesniej bylo wyzsze 150-160.
U mnie też ciężka noc z przerwami. Za nic nie potrafię dłużej spać na lewym boku. O dziwo wstałam wyspana i właśnie skończyłam sniadanko Miłego dnia Dziewczyny
U mojej tętno około 140- 147. Kameleon trzymam kciuki, żeby wyniki były super, wszystkie w normie.
U mojej tętno około 140- 147. Kameleon trzymam kciuki, żeby wyniki były super, wszystkie w normie.
Wioleta93
Moja mała zazwyczaj ma tętno 142.
Malutka466
Mój Kuba ma tętno ok. 140-150 zawsze.
My z Tż też się wybieramy do kina na Planetę Singli Ale to dopiero jutro, tak z okazji walentynek. Jakiekolwiek kolacje walentynkowe w restauracji musieliśmy sobie odpuścić, bo większość dań nie do końca jest zgodne z definicją lekkostrawne, więc postanowiliśmy się chociaż do kina wybrać. A sądząc po reklamie filmu może być ciekawie
Odkryłyście może jakiś wygodny sposób na leżakowanie z laptopem?
Odkryłyście może jakiś wygodny sposób na leżakowanie z laptopem?
reklama
Malutka466
kaylla, moje przyjaciółki były na Planecie Singli i każda zachwalała.
Leżakowanie z laptopem u mnie wygląda tak, że mam poduszek chyba z 3 pod plecami <lol> więc to bardziej takie oparcie sobie robię. Laptop na kolanka i buszowanie w sieci
Leżakowanie z laptopem u mnie wygląda tak, że mam poduszek chyba z 3 pod plecami <lol> więc to bardziej takie oparcie sobie robię. Laptop na kolanka i buszowanie w sieci