reklama
Malutka466
Fanka BB :)
Ja do 2 nie spałam a pobudke miałam o 5 już. Mąż do pracy wstawał a Mały zaczął znów imprezę... I tak sobie leżę z nadzieją, że sen przyjdzie.
Ja się tak przestawiałam w ciąży, że późno chodzę spać i późno wstaję. Czas to zmienić.
Ja się tak przestawiałam w ciąży, że późno chodzę spać i późno wstaję. Czas to zmienić.
Evelina89
Ja wczoraj padlam, zasnelam nie wiem kiedy. I jak juz zasne to nie budze sie na siusiu, za to w ciagu dnia to nadrabiam;
taka godzinka bez wizyty w toalecie to u mnie sukces
Tez ostatatnio myslalam, ze Niunia sobie fikolka strzelila i sie odwrocila, bo takie gory mi na brzychu powstawaly, ze szok,
ale jednak jej polozenie zdradza mi czkawka, ktora czesto niewa
taka godzinka bez wizyty w toalecie to u mnie sukces
Tez ostatatnio myslalam, ze Niunia sobie fikolka strzelila i sie odwrocila, bo takie gory mi na brzychu powstawaly, ze szok,
ale jednak jej polozenie zdradza mi czkawka, ktora czesto niewa
Ja też szybko zasypiam i śpię jak mały jeżyk tylko ostatnie 4 noce z przerwami, bo córka ma ataki kaszlu dzisiaj o 4.30 zaczęła i o 6 zasnęła, a ja już nie... chyba się przejdziemy do lekarza :/
Za to ze świeżym umysłem z rana ogarnęłam grupę zamkniętą i czekam na akceptację
Za to ze świeżym umysłem z rana ogarnęłam grupę zamkniętą i czekam na akceptację
Hey dziewczyny .
Ja wczoraj grałam i w skrable i w monopol z mojego M chrzesnica . I tak mnie to zmeczylo ze po 23 juz padłam i tak samo jak Evelina nawet nie wiem kiedy usnelam. Ja często wstaje w nocy do toalety ale wczoraj to prawie 3 butle 1.5l wody wypilam - tak ostatnio mi się pić chce .
Ja wczoraj grałam i w skrable i w monopol z mojego M chrzesnica . I tak mnie to zmeczylo ze po 23 juz padłam i tak samo jak Evelina nawet nie wiem kiedy usnelam. Ja często wstaje w nocy do toalety ale wczoraj to prawie 3 butle 1.5l wody wypilam - tak ostatnio mi się pić chce .
Evelina89 mojego tez ostatnio czkawka męczy
Co do spania to padam kolo 22, 1-2x siku i kolo 7.30-8 pobudka... dzisiaj to już lekkie przegięcie o 6 pewnie czas wstać, śniadanko przekasic i wykorzystać czas póki córa jeszcze śpi na czytanie
Co do spania to padam kolo 22, 1-2x siku i kolo 7.30-8 pobudka... dzisiaj to już lekkie przegięcie o 6 pewnie czas wstać, śniadanko przekasic i wykorzystać czas póki córa jeszcze śpi na czytanie
kameleonleon
Nesia ja mialam zinnat dozylnie ( szpitalna wersja to bioracef). U mnie tez zew bylo zamkniete a od wew delikatne rozwieranie w ksztalcie Y. Tego rozwarcia bylo na 10 mm wglab. A teraz tego nie ma i wszystko by bylo super gdyby nie te leukocyty bo juz sie wczoraj naczytalam o infekcjach wewnatrzmacicznych i sepsach.....
Chociaz tlumacze sobie ze crp niskie i z szyjka jest dobrze wiec to sie kupy nie trzyma....wczesniej lezalam i sie nie skrocila ale rozwarcie sie zrobilo , a po antybiotyku cofnelo. Zwariuje chyba....
Chociaz tlumacze sobie ze crp niskie i z szyjka jest dobrze wiec to sie kupy nie trzyma....wczesniej lezalam i sie nie skrocila ale rozwarcie sie zrobilo , a po antybiotyku cofnelo. Zwariuje chyba....
sylwiaal
Ostatnio sie przestawilam na pozne chodzenie spac kiedys bylo tak ze po 20juz zasypialam bez problemow a teraz llade sie przed 23 zasypiam po 23 albo i po polnocy. Dzis raz na siku i teraz koniec spania bo maz wstal i bedzie dzialal z remontem.
Kameleleon - jej kochana trzymaj sie! Nie mysl o tym, nie zaprzataj sobie glowki informacjami z neta. Zobaczysz bedzie DOBRZE! Do maja juz blizej niz dalej
Kameleleon - jej kochana trzymaj sie! Nie mysl o tym, nie zaprzataj sobie glowki informacjami z neta. Zobaczysz bedzie DOBRZE! Do maja juz blizej niz dalej
reklama
Evelina89
Mi codziennie 6:30 budziki napierniczaja i nie ma zmiluj trzeba sie obudzic
Kameleon najwazniejsze, ze jestes pod stala opieka i postepujesz zgodnie z zaleceniami lekarza, niestety nie zawsze mamy wplyw na to..
Masz na biezaco robione badania, wiec jak cos dzieje sie niepokojacego to odrazu zadzialaja.
Trzymajcie sie!
Kameleon najwazniejsze, ze jestes pod stala opieka i postepujesz zgodnie z zaleceniami lekarza, niestety nie zawsze mamy wplyw na to..
Masz na biezaco robione badania, wiec jak cos dzieje sie niepokojacego to odrazu zadzialaja.
Trzymajcie sie!