Malutka466
Fanka BB :)
A w Lidlu jeszcze inne wymiary od jutra...Kosz- nie jest niezbędny- oczywiście, dlatego jest w zakładce "obserwowane", ale wyczytałam, że przydaje się tez do czyszczenia kuwety kotów (potem naturalnie, bo izoluje zapachy) no i nie trzeba wynosić każdej pieluszki z sypialni od razu; z lenistwa chciałam go kupić, nawet podjęłam decyzje, że Tommee a nie Anglecare ale i tak na razie nie kupiłam....
Na łóżeczko czekam już 31 dni- napisałam do sprzedawcy, że oczekuję obniżenia ceny, bo nie zmieścił się w terminie, albo kupię inne, jeśli nie potwierdzi, że przyjdzie towar do piątku (na Allegro nadal zbiera zamówienia, a mojego łóżeczka nie widać);
pościel - nie mogę się zdecydować, bo standard to 130x90 , a ja mam łóżeczko 120x60 (pościele są takie 120x90), ale Ikea ma jeszcze własne wymiary i nie wiem czy z Ikei nie kupić tylko... No nic kurna nie wiem! Jestem nie do życia!
Jedyną decyzję jaką podjęłam przez cały dzień jest zakup wanienki w Ikei (bez wymysłów, ze specjalnym dnem antypoślizgowym). To wszystko na co mnie stać dziś w podejmowaniu decyzji.
Ja też nie wiem, jaka pościel, jakie kocyki. Też nie wiem co z tym koszem, kupować czy nie. Dylematy kobiet w ciąży.
Weszłam na wagę... Od ostatniej wizyty, czyli 4 stycznia przytyłam 1,5 kg W końcu coś się ruszyło z tą moją wagą.