Cześć dziewczyny:-
-
-( wczoraj umierałam, cały dzień. To była agonia
M pojechał złożyć papiery na studia i napisałam do niego
"potrzebuję Cię bardzo (ucieszył się zapewne ale ja dodałam) bo jak mnie wkurzasz to nie myślę o tym jak źle się czuję" -szczera prawda
Dziś rano byłam jak skowronek, oczywiście już się zmartwiłam -bo wiadomo, ze jak objawy nagle ustają to ja dostaję świra -ale wzięłam duphaston i znowu zdycham. Za stara już jestem chyba na ciąże, z Alicją też kiepsko znosiłam ale nie miałam takich migren, osłabienia i niemocy
Kachaa87 ja też nie mam rozstępów ale wspominam dziewczynę, która w 8mc poszła do sklepu i wróciła zaryczana -poczuła takie pieczenie na brzuchu i okazało się że nagle jej się pojawiły. Ja obwód brzucha z Alą miałam 98cm a skóra ma jakąś swoją tolerancję
mamciaLena ja też kiepsko śpię, padam szybko ale budzę się a sny mam takie że
ja też mam pracę hmmm -atmosfera do bani, i dużo odpowiedzialności i nerwów. Już po złamaniu nogi wróciłam za szybko do pracy z zaleceniem "nie obciążać nogi" wróciłam na L4 kiedy tak mi napuchła i bolała, że nawet w japonki nie wcisnęłam nogi
Tirli gratuluję!!! ja jeszcze mam 6 dni stresu.... też mi się marzy już odetchnąć;-)
jagoda1331 studiowałam z dziewczyną, którą pracodawca sam poprosił o l4 -ona się źle czuła, on chciał mieć ciągle kogoś w 100% skupionego, poprosił tylko żeby podszkoliła osobę na zastępstwo i już. Poza tym za jej l4 chyba zus płacił a on zatrudnił kogo za grosze...
waiting, jajeczko czekam na wieści
olciaaa to normalne, ja tez się stresuję a tak sobie obiecywałam,
DrAsia ja wczoraj życzyłam wszystkim facetom świata (szczególnie moim przełożonym) największego rota wirusa świata
ciąża to nie choroba to fakt -ale to ciężka praca dla organizmu
GosiaLew no mirinda mnie chyba bardziej sprite podnosi:-)
Niesia daj znać co z tym zębem, ja już chyba wszystkie mam kanałowo zrobione, tak mi się kiedyś posypały że fortunę u dentysty zostawiłam
Ala wysypkę miałam ok 25tc i było to podejrzenie, że coś z hormonami wątrobowymi ale może uczulenie na coś dostałaś?
Dziewczyny przepraszam Was ale nie mam siły każdej odpisać.
Lecę do nauki bo sądny dzień oraz bliżej a mi coraz wolniej idzie
A wiem co miałam wam napisać -witaminy, ja pokazałam swoje lekarzowi i była zaskoczona że nie ma w nich witaminy D więc biorę osobno i dodatkowo kwas foliowy, pomimo ze jest w składzie witamin. Każdy lekarz chyba ma swoje przekonania -weźcie te witaminy do lekarza które macie i w razie czego on wam powie co jeszcze brać.
A ja miałam termin na 10.04.2010 -w dzień katastrofy ale prosiłam żeby zaczekała i urodziła mi się na drugi dzień
niedzielna dziewczyna