A u mnie dziewczyny jest takie zamieszanie z mieszkaniem ze ja juz zglupialam. Ojciec chce mi kupić mieszkanie 2 pokojowe (może 3 jeśli będzie w miarę przystępna cena) a my mu oddamy w zamian kawalerke. Ale to może nastąpić w czerwcu. Wiec pewnie na razie pójdę do mojej mamy zamieszkamy z nią na 2-3 msc do czasu aż się nie kupi mieszkania no i szybko wyremontuje. Nie lubię takiego zamieszania ale w sumie będę miała swoje .
reklama
sylwiaal
Fanka BB :)
plucik - wózek też myślę że tak marzec/kwiecień najpóźniej, jak wszystko pójdzie po mojej myśli z innymi wydatkami
Ewa - swoje to zawsze jest wygoda. szybko zleci, lepiej pomieszkać z mama ten okres a później relaksować się u siebie My tez się zastanawialiśmy nad kupnem mieszkania, aż nagle z dnia na dzień wpadło nam jedno w oko, pojechaliśmy zobaczyliśmy się zdecydowaliśmy. Nie wyobrażam sobie mieszkać z rodzicami i dzieckiem pod jednym dachem, nikt nie mógłby od siebie odpocząć a tak my mamy spokój i rodzice też
Ewa - swoje to zawsze jest wygoda. szybko zleci, lepiej pomieszkać z mama ten okres a później relaksować się u siebie My tez się zastanawialiśmy nad kupnem mieszkania, aż nagle z dnia na dzień wpadło nam jedno w oko, pojechaliśmy zobaczyliśmy się zdecydowaliśmy. Nie wyobrażam sobie mieszkać z rodzicami i dzieckiem pod jednym dachem, nikt nie mógłby od siebie odpocząć a tak my mamy spokój i rodzice też
Wioleta93
Chciałabym takiego ojca co by mi kupił mieszkanie;-) mój M. ostatnio zaczął mówić o kupnie domu ale mi ten pomysł średnio się podoba.A u mnie dziewczyny jest takie zamieszanie z mieszkaniem ze ja juz zglupialam. Ojciec chce mi kupić mieszkanie 2 pokojowe (może 3 jeśli będzie w miarę przystępna cena) a my mu oddamy w zamian kawalerke. Ale to może nastąpić w czerwcu. Wiec pewnie na razie pójdę do mojej mamy zamieszkamy z nią na 2-3 msc do czasu aż się nie kupi mieszkania no i szybko wyremontuje. Nie lubię takiego zamieszania ale w sumie będę miała swoje .
Wioleta93
Aaa, no to znam ten temat. Tylko że mój to by najchętniej chciał żebym jeszcze ja mu mieszkanie kupiła.He chyba to jego rekompensata za to ze całe życie go ze mną nie było :/
Wioleta93
Niby nie sama ale uwierz mi że wolałabym żeby mojego ojca nie było w moim życiu. Ma problem z alkoholem i delikatnie mówiąc nie wspominam go dobrze. Ale pewnie gdybym musiała to też bym na starość mu pomogła, dziwne sentymenty.
Eh życie :/ wszędzie widzę tak kolorowo. No ale rodziców się nie wybiera.Niby nie sama ale uwierz mi że wolałabym żeby mojego ojca nie było w moim życiu. Ma problem z alkoholem i delikatnie mówiąc nie wspominam go dobrze. Ale pewnie gdybym musiała to też bym na starość mu pomogła, dziwne sentymenty.
Wioleta93
Na szczęście możemy być lepszymi rodzicami dla naszych maluchów ;-)
reklama
DokładnieNa szczęście możemy być lepszymi rodzicami dla naszych maluchów ;-)