reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Ja tez zamówiłam zestaw butelek i laktator Avent Natural z bankujesz zyskujesz i juz się nie mogę doczekać kiedy przyjdą :). Od dziś mój mąż zaczyna remont pokoju Małego :). Juz nie mogę się doczekać ustawiania wszystkiego i zakupów na całego :).

Niesia - tak, tak właśnie te :) hehe też dziś mają mi je dostarczyć :)

My będziemy chyba decydować się na taki wózek, chyba że coś jeszcze ciekawego się pojawi.
Tylko w opcji 3w1 (z nosidełkiem w zestawie)

ttp://www.adamex.pl/barletta
-w większym sklepie Smyk był pokazany, ale tam to drogo jeśli chodzi o wózki :/ opcja 2w1 kosztowała tam ok 1500/1600zł + fotelik ok 200/300zł a gdzie indziej znalazłam go za ok 1500/1600 w opcji 3w1

Hey :)
Gosia , Evelina wczoraj mi przeszło jak wzięłam nospe ale dłuższy czas mnie bolało. (Magnez tez biorę - ale z rana a jeśli mam takie ciągnące bóle to równiez zażyć wtedy magnez?) Nawet umowilam się z lekarz zadzwonilam mówi zeby przyjść za godzinę - poszłam jeszcze było 5 osób (a ona zawsze jedna osobę trzyma po około 30 min ) wiec poszliśmy do domu wyszliśmy za 40 min (bo mówimy sobie ze posiedzimy juz poczekamy) a tu zonk stoję na swiatlach i mijam się z moją doktor . Ekspresem przyjęła te kobiety. No trudno . Bolec przestało wiec to było najważniejsze - ale dziś się pójdę przebadać dla świętego spokoju , bo jak mnie coś mocniej rwie i dłużej to od razu mam czarne myśli (od razu mi się przypominają krwotoki :/)

Małka - zazdroszczę, że mąż zaczyna Ci już działać w kierunku remontu :) ja ze swoim mam problem bo mam go tylko w weekendy w domu, a plan remontu jest troszkę czasochłonny, ale damy rade :) już mnie skręca, żeby tam coś działać :)

reklama
Ja wózek chce kupić w marcu :p a od czwartku za tydzień zaczynamy remont tydzień i mam nadzieje ze będzie koniec:p idę zaraz robic lazanki :)

Do góry