reklama
happymamusia
Zaangażowana w BB
Byłam na kase chorych poradnia K ul Świt 47 Poznañ ale to tak z internetu bez polecenia korciło mnie żeby już pójść ale poraźka:-(
Może ktoś poleci sprawdzonego lekarza a Poznaniu???
Może ktoś poleci sprawdzonego lekarza a Poznaniu???
farfalla88
Fanka BB :)
Witam was dziewczyny
Jestem mamą 19 miesięcznej Amelki, która jest strasznym łobuziakiem. Udzielałam się w marcówkach 2014. Mieszkam w Wołczynie
14 sierpnia poczęła się nasza maleńka fasolka. Byłam już u lekarza, ciąża potwierdzona Pan doktor nawet dał mi zdjęcie USG. Mam niewielkie mdłości, spory apetyt i chodzę trochę zmęczona. Bardzo się cieszę, że mogę do was dołączyć
Jestem mamą 19 miesięcznej Amelki, która jest strasznym łobuziakiem. Udzielałam się w marcówkach 2014. Mieszkam w Wołczynie
14 sierpnia poczęła się nasza maleńka fasolka. Byłam już u lekarza, ciąża potwierdzona Pan doktor nawet dał mi zdjęcie USG. Mam niewielkie mdłości, spory apetyt i chodzę trochę zmęczona. Bardzo się cieszę, że mogę do was dołączyć
Załączniki
GosiaLew
Fanka BB :)
Gratuluję udanych wizyt dzisiaj.
Happy mamusia ja zawsze sprawdzam opinie na znany lekarz.pl zawsze jakas opinia jest.
Zaczęły mi się mdłości. Trochę uciążliwe to bo trzymają się cały dzień. W ciąży z synem miałam do 20 tc.
Ja wizytę mam 24.09 dopiero. Najlepsze jest to, że mam spotkanie służbowe cały dzień. Jakoś będę musiała się wyrwać, bo o ciąży jeszcze nie mówiłam w pracy. Gdybym przyszła do przychodni wcześniej o jakieś pół godziny to by przyjął mnie dziś. Byłam zarejestrować się osobiście bo chciałam sobie aktywować rejestracje online. Moja firma zmieniła teraz luxmed na enelmed zobaczymy jak będzie. Bo luxmedzie to miałam swoją sprawdzona lekarka. W razie co to wiem gdzie przyjmuję prywatnie.
Happy mamusia ja zawsze sprawdzam opinie na znany lekarz.pl zawsze jakas opinia jest.
Zaczęły mi się mdłości. Trochę uciążliwe to bo trzymają się cały dzień. W ciąży z synem miałam do 20 tc.
Ja wizytę mam 24.09 dopiero. Najlepsze jest to, że mam spotkanie służbowe cały dzień. Jakoś będę musiała się wyrwać, bo o ciąży jeszcze nie mówiłam w pracy. Gdybym przyszła do przychodni wcześniej o jakieś pół godziny to by przyjął mnie dziś. Byłam zarejestrować się osobiście bo chciałam sobie aktywować rejestracje online. Moja firma zmieniła teraz luxmed na enelmed zobaczymy jak będzie. Bo luxmedzie to miałam swoją sprawdzona lekarka. W razie co to wiem gdzie przyjmuję prywatnie.
Ja dzisiaj po wizycie - zarodek 3.5mm serduszko bije <3 to najważniejsze Wsumie nic więcej sie nie dowiedziałam, kolejna wizyta 12.10, nie wyliczył mi spodziewanej daty porodu wiec może na kolejnej wizycie sie dowiem Karta ciązy założona
A gdzie reszta dziewczyn ? Z tego co pamietam to 14.09 miało być dużo wizyt
A gdzie reszta dziewczyn ? Z tego co pamietam to 14.09 miało być dużo wizyt
happymamusia
Zaangażowana w BB
GosiaLew sprawdzałam na znany lekarz opinie były dobre...
Dr Asia ile placisz za wizytę zwolnienie wypisane na 2tyg czy 30dni?
Dr Asia ile placisz za wizytę zwolnienie wypisane na 2tyg czy 30dni?
reklama
anno
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, a ja się troche lekarzom nie dziwię, ze nie chcą wszystkim z gruntu i założenia wypisywać zwolnień od 5 tygodnia ciąży. Niestety, nie ubliżając nikomu, w Polsce większość dziewczyn w ciąży bierze zwolnienie od początku do końca, kiedy nie ma do tego ani medycznych ani żadnych innych wskazań. Być może czujecie się traktowane sztampowo, ale jeśli 9/10 kobiet tak naprawdę wyłudza zwolnienie, no to tak sprawy w gabinecie potem wyglądają.