Co za noc... wierciłam się i kręciłam, nie wiem o co chodzi
Ja połówkowe mam chyba jako ostatnia -dopiero 11.01 ale tylko takie terminy były do tego lekarza a jest polecany więc już zostawię
Evelina89 bardzo dobre połączenie smakowe -polecam. Nie pierwszy raz taką jem tylko z innymi dodatkami. Burak gotowany, pokrojony do tego feta rozdrobniona, sezam uprażony i świeży szpinak. Szpinaku nie miałam a rukola średnio pasuje więc zjadłam ją osobno. Nawet doprawiać nie trzeba -jest dobre
mynia618 spróbuję ale to po konsultacji z lekarzem... mam w piątek wizytę więc już poczekam
Mart81 ja byłam chora na toxo a mój kot nie heheh dobrze ze go nie zaraziłam biedaka
postaram się sama ten ocet uwarzyć, mam nadzieję że pomogą naturalne lekarstwa i sposoby
Niesia_88 nie sądzę, żebyś powinna się martwić. Im więcej ja się ruszam tym mniej rusza się dzieć bo i po co -jak śpi skoro go bujam. Macica też rośnie więc myślę że póki nie nabierze wprawy i nie będzie mu ciasno to też chyba nie będzie tak bił mamy. Był taki czas że czułam mocniej, później znowu delikatnie a dni ciszy zdarzają się też i w baaardzo zaawansowanej ciąży. Wczoraj dostałam mocne kopy a dziś cisza i tak w kółko
Justyna Siorek -to fakt jeszcze trochę i ani spać ani przeoczyć
Basi89 pobujałaś przy oknach, pohuśtałaś to i spało się dobrze a jeszcze przewietrzyłaś porządnie:-) Ja np jak sie bardzo zdenerwuję to na drugi dzień mam "karę" -cisza. Z córką też tak miałam -no masakra jak mnie potrafiła nastraszyć 3 dni spokoju w 33tc...
sjokolade gratuluję syna!!!
Ja zawsze myślałam, ze najważniejszym badaniem jest prenatalne ale w sumie ostatnio jak poczytałam o połówkowych to na nich więcej można zobaczyć -już są wykształcone wszystkie narządy i można je dokładnie zbadać, dlatego ja zapisałam się na echo serca i połówkowe razem -nawet nie chcę myśleć ile to razem wyjdzie jeśli nie dostanę skierowania od genetyka bo samo echo 450 zł