reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

Ja przy pierwszym synu jak zaczęłam zionąć ogniem to palił mnie cały przełyk aż do żołądka:/ i tak do konca. Wiec teraz nie narzekam, naprawdę jest nienajgorzej:)
Odczuwam od kilku dni swedzenie skory popołudniami.... Szaleństwo. To chyba znaczy ze rosnę. Nie ma odwrotu:p ratunek w oliwce i balsamach:)

reklama
MAUI ja mam podobnie zachcianki mi już przeszły, ale walczę z napojami gazowanymi. Przed ciążą nie znosiłam gazowanych a teraz mam na nie straszną ochotę. Próbuję się powstrzymywać i w momentach największej konieczności sięgam po wodę gazowaną. A coca cola to mi się po nocach śni :).

Ewka chyba każda z nas z nieciepliowścią odlicza dni do wizyty ;-);-)
Pozytywne myślenie to podstawa!:biggrin2:
No oby ten wredny skubaniec, który Wam dokucza raz na zawsze zniknął!:tak: A Synusia to masz bardzo dzielnego!!
Czy my jesteśmy na równym etapie?? Bo brzusio masz mały ;)

Mi tam po kfc też nic nie jest, ostatnio nawet dostałam pikantnego longara i też mi nie zaszkodziło. Czego nie mogę powiedzieć o maku, bo po zjedzeniu tam czegokolwiek ból żołądka mam murowany.

Małka może napiszesz coś o sobie?;-) Na kiedy masz termin?

Mnie też ostatnio pobolewa brzuch, w sumie nie wiem od czego. W dzień jest ok, a wieczorami boli. Coś mnie kłuje, coś po prostu boli, sama nie wiem. Nie wiem, czy to od jedzenia, czy po prostu od zwiększania przeze mnie rozmiaru.

Też mam tak na wieczór, w ciągu dnia nic się nie dzieje a na wieczór dramat. Chyba od tego rozciągania.

A jak Wasza waga? Moja stoi w miejscu... nie wiem czy to ok. Martwię się tym

Malutka moja troszeczkę sie uspokoiła, ale i tak jak czytam o przyroście masy to ja jestem jakimś waleniem...:D Choc ostatnio spotkałam sie z opinia ktora mówi, że przyrost masy należy liczyć od wagi prawidłowej. I to mnie trochę uspokaja, bo jeśli tak to przytyłam jakieś max 2kg i ważę 54 kg. Natomiast całości mam +7kg wiec dużo:/

Ewka chyba każda z nas z nieciepliowścią odlicza dni do wizyty ;-);-)
Pozytywne myślenie to podstawa!:biggrin2:
No oby ten wredny skubaniec, który Wam dokucza raz na zawsze zniknął!:tak: A Synusia to masz bardzo dzielnego!!
Czy my jesteśmy na równym etapie?? Bo brzusio masz mały ;)

Mi tam po kfc też nic nie jest, ostatnio nawet dostałam pikantnego longara i też mi nie zaszkodziło. Czego nie mogę powiedzieć o maku, bo po zjedzeniu tam czegokolwiek ból żołądka mam murowany.

Małka może napiszesz coś o sobie?;-) Na kiedy masz termin?

Kochana ja jestem obecnie w 18tygodniu i 4 dni :-) a Ty ?? :-)

Co do bóli - mnie boli tak, jakby mi sie torbiel na jajniku zrobila. Tez tak macie? Szczegolnie przy jakims ruchu.
U mnie waga spokojnie, ale mierzylam dzis obwód talii i z 64 cm zrobilo się 70 :)

reklama
Do góry