Malutka- nagłe słabnięcia czy ciemności przed oczami są spowodowane nagłym spadkiem lub wzrostem ciśnienia.. Mnie odkąd pijam kawe-staram się nie codziennie- przestały dręczyć aż tak czesto te zawroty.. Po prostu w pracy bez kawy bym nie dała rady, bym im tam padła..W domu jako tako sobie i bez tego radzę, ale już pójście do sklepu czy do szkoły po dziecko może się własnie tym skończyć-choć nie zawsze.. Staram się po po prostu wsłuchiwać w swój organizm-czuję się słabo? Pije caffe i jem coś przed wyjściem-pomaga...
Ja mam niską hemoglobinę-więc doktorowa stwierdziła, że jak nadal będzie niska będzie musiała mi wdrążyć żelazo.. Pewnie przez mój zmniejszony apetyt-więc zmuszam się ostatnio, bo brzuch już jest konkret a ja nadal na minusie z wagą..
Ja sobie radzę też z ciążowymi spodniami Niektóre moje rurki tez robie na gumke recepturke hehe szkoda mi kupować masę ciążowych ciuchów, więc tuniki, dłuższe swetry, leginsy i spodnie (ciążowe) to mój stały rytuał
Ja mam niską hemoglobinę-więc doktorowa stwierdziła, że jak nadal będzie niska będzie musiała mi wdrążyć żelazo.. Pewnie przez mój zmniejszony apetyt-więc zmuszam się ostatnio, bo brzuch już jest konkret a ja nadal na minusie z wagą..
Ja sobie radzę też z ciążowymi spodniami Niektóre moje rurki tez robie na gumke recepturke hehe szkoda mi kupować masę ciążowych ciuchów, więc tuniki, dłuższe swetry, leginsy i spodnie (ciążowe) to mój stały rytuał