Malutka466
Fanka BB :)
Urolact, w saszetkach do picia. W smaku na szczęście nie najgorsze.Odnosnie kawy to ja tez dzis musialam wypic. Zaczelo sie strasznym bolem glowy w nocy , wzielam apap bo juz nie moglam , na szczesviec pomogl ale rano zostalo takie cmienie ktore przeszlo dopiero jak wypilam kawe roxpuszczslna x mleczkiem- cisnienie mialam 89/59...
Ewelina jak to pierwotna opryszczka na ustach to moze byc grozna ale jak juz mialas i masz w sobie tego wirusa to nie. Ja jak tylko zaszlam w ciaze to mnie tsk wysypalo ze sobie rady dac nie moglam. Lekarz jak mnie zobaczyl to tylko skomentowal " jak ba Pania patrze to wiem ze bedzie fobrze bo nie wyglada Pani dobrze..."
Maui ja mam ph 7 i to moje najwyzsze, dosc liczne bakterie, ale bez podwyzszonych leukocytow, wrocilam do uroseptu , soku zurawinowego i duuuzo wody, moze jutro pojade dorawdze mocz a jak nie to furagina.
Malutka jaki preparat dostalas na pecherz?
Co do bólu głowy, to mnie wczoraj bardzo bolała, jak byliśmy w kinie. Dzisiaj sytuacja się powtórzyła, położyłam się koło 18 z nadzieją, że mi przejdzie, ale niestety nic to nie pomogło. Po pierwsze moi teściowie są dość głośni, po drugie sąsiad wiercił. Zjadłam kolację i wzięłam apap i czekam aż mi przejdzie, bo moment miałam, że aż mi się słabo zrobiło i mąż mnie do łóżka przyprowadził. Czułam, że zjadę za chwilę.
A co do moczu, to ja 3 tygodnie temu miałam ph 8 i urolog kazał zakwaszać witaminą C, a wyniki z piątku pokazały ph 6... Najgorsze te bakterie, już nie mam pojęcia od czego.
Co do maluszka, czy z nami czy nie. Ja się zapieram rękoma i nogami, że pod żadnym pozorem z nami. W kołysce lub koszu obok łóżka ale nie z nami. A jak będzie miało z 3-4 miesiące to do swojego łóżeczka w swoim pokoiku.