reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
kasik - ja też mam wizytę 1 grudnia. Czekam z utęsknieniem, bo po raz pierwszy mam tak długą przerwę (4 tygodnie) pomiędzy wizytami.

Malutka - trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę. Odezwij się po wizycie:)

happymamusia zapewne już przez brzuszek będziesz miała robione usg, bo dzidzia już duża :tak: Tylko pamiętaj o pełnym pęcherzu! ;-)

GosiaLew masz rację, sądze, że już nie bede musiała martwić się o dalsze zwolnienie. A co do Twojego brzuszka to albo się wszystko rozciąga i układa albo co nie co zjadłaś i Cię wzdyma.
Tirli gratuluje dziwuszki:-) Fajnie jak baby w domu rządzą - jest porządek :laugh2:

Malutka466 oczywiście kciuki będą zaciśnięte:tak: A na którą godzinkę masz wizyte?

Malutka będzie dobrze- USG przez brzuszek. Pooglądasz sobie dzidziusia dokładnie ;-)

Evelina jeden lekarz (chodzę do 2) bada mi szyjkę zawsze, czy zamknięta itd. Ale ja mam krócej niż Ty mi się wydaje. Albo miałam halucynacje albo mówił 2,5 cm... Jestem po laserowym leczeniu, ale no tyle ono nie skraca. Nie wiem, może wiek, albo się przesłyszałam. W każdym razie mówił , ze pięknie wszystko to nie wnikałam.

Maui jak doktorek mówił, że jest pięknie to musi być wszystko wporządku ;-) Tym bardziej, że u mnie podkreślił, że szyjka jest bardzo długa, więc u Ciebie może być akurat:tak:
A kiedy wybierasz się na połówkowe?

A ja oczywiście buszuje po nocy :crazy: Męża nie ma i spać nie mogę..

Witam wtorkowo. Jeszcze tylko do końca tygodnia pracuję i idę na L4. Teraz to dopiero mnie zaczyna męczyć dojazd.

Ewelina89 no wzdęcia to swoją drogą, ale brzuch też się rozciąga. Koleżanka nawet stwierdziła, że nawet pod płaszczem brzuch jest widoczny. Musiałam sobie bluzki kupić, bo część moich juz jest za krótka.

GosiaLew bardzo dobra decyzja w koncu odpoczniesz. Mi tez sie brzuszek eozciaga i szczegolnie wieczorami pobolewa.

Dziewczyny chyba zaczal mi sie problem hemoroidow , nie myslalam ze to moze byc tak szybko. Diete mam nogata w blonnik, nie mam zaparc czyli to nie tego wina. Pewnie macica naciska i hormony. Moze ktoras moze cos poradzic, co mozna z tym w ciazy i jest skuteczne?

Malutka kciuki za wizyte i czekamy na relacje :)

Kaylla a to ja mam zawsze wizyte co 4 tyg. Lekarz stwierdził, ze do 30 tyg (pod warunkiem, ze jest wszystko w porządku) wystarczy wizyta raz w miesiącu.

Gosia tez mam ten problem z bluzkami :D

Dziewczyny a połowkowe to konkretnie w 20 tyg. sie robi?

Ja mam problem największy z moimi ulubionymi rurkami:) ni hu hu, z czterech par ostatnia i to widzę, że to jej ostatnie dniówy:D ale cieszy mnie to niezmiernie:) i to chyba czas najwyższy, na zrobienie porządków w szafie:)

reklama
Do góry