reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Tirli FAJNIE! Masa pięknych kiecek jest dla dziewczynek ;-) można osobiście się realizować! Sama czekam na połówkowe, bo dziś wpadłam na kobietę co wszystko w różu miała do końca dziewczynka była, a jest Pawełek :-) Jestem ciekawa jak nam się sprawdzi !

reklama
Po pierwsze dzięki, że mogę poraz kolejny na Was liczyć :tak:

A więc wszystko Git :)
Dzidzi ładnie serduszko bije.
Po tym jak powiedziałam o moim wtorkowym zwijaniu się z bólu i częstym twardnieniu brzuszka lekarz zmierzył mi szyjkę i okazało się, że na szczęście nic tam się nie skraca, długa na 5 cm :)
Na moje pytanie jaka duża jest dzidzia padła tylko odpowiedz, że na 16 z hakiem hahahha
To była wizyta na nfz, więc za dużo się nie spodziewałam, ale to co najważniejsze się dowiedziałam no i doktorek sam zaproponował zwolnienie:tak: Także wyszłam z gabinetu zadowolona :-)

A czy Wam lekarz sprawdza długość szyjki?

Ewelina super wieści.Ja też chodzę na NFZ mnie bada za każdym razem co mówi to wszystko ładnie pozamykane;)potem robi usg.Teraz idę w środę ciekawe czy usg już przez brzuch zrobi?

Tirli gratuluję dziewczynki

Ewelina89 na i super. Mi lekarz zawsze bada szyjkę czy jest pozamykane. Sprawdza się też wysokość macicy. Najważniejsze, że masz zwolnienie. Widzisz, kwestia podejścia lekarza.

Basia89 rwa kulszowa to od pośladkach w stronę stopy ciągnie. Czasem mnie boli tylko pośladki mocniej, ale czasem to cała noga nawet.

Mi normalnie dzisiaj brzuch się roz pycha na maksa. Mam taki napięty i mnie pobolewa

Tirli gratuluje córci :) u mnie tez poki co córka. Zobaczymy czy sie potwierdzi na połówkowym :)
Evelina super, ze udana wizyta i dzidzia zdrowo rośnie :) u mnie lekarz ostatnio wykryl nisko ulozone lozysko i powiedzial, ze teraz za każdym razem będziemy to monitorować. Nie moge sie juz doczekac kolejnej wizyty - 1 grudnia :)

Coś dziwnego zaczęło mi sie sączyc z piersi i sie zastanawiam czy to nie za wcześnie..

reklama
Do góry