reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Mój brzuszek też jest mały rano i jak leżę na plecach ale wieczorem jest okrągły i ładnie widoczny.

Dostałam dziś wyniki z prenatalnych wszystko super badanie miałam robione jak bylam w 13t1d ciąży napisali termin porodu według usg 4maja zobaczymy.
Wszystko ok wyniki dobre nawet jedno zdanie bardzo mnie ucieszyło niskie prawdopodobieństwo wystąpienia wad itd.jest ono także niższe niż ryzyko wynikające z pani wieku (33lata)
Bardzo sie ciesze że maleństwo zdrowo rośnie w środę ide popatrzeć jak fika;)już coraz mocniej czuje.

Czesc dziewczyny! Ja teraz tylko na chwile przywitac sie i poprosic o kciuki, bo wlasnie wybieram sie na wizyte. Straszny stres mnie dopadl :(
Oby lekarz do ktorego wlasnie sie wybieram okazal sie wyrozumialy i dzidzia bylo wszystko ok...

Marcelina!
Marcelina, syrop z czosnku, cebuli, miod, herbata z imbirem, sok malinowy.

Ja dodam od siebie, że plukam gardło roztworem z solą, pije litry herbaty z miodem i cytryna, jem śląską wodzionkę (bulion z grzankami i czosnkiem), syrop z cebuli (ale to bardziej na kaszel), w sytuacjach kryzysowych smaruje gardło i zatoki amolem lub vickiem:) i oczywiście ciepłe łóżko:p

reklama
Do góry