reklama
happymamusia
Zaangażowana w BB
Mój brzuszek też jest mały rano i jak leżę na plecach ale wieczorem jest okrągły i ładnie widoczny.
Dostałam dziś wyniki z prenatalnych wszystko super badanie miałam robione jak bylam w 13t1d ciąży napisali termin porodu według usg 4maja zobaczymy.
Wszystko ok wyniki dobre nawet jedno zdanie bardzo mnie ucieszyło niskie prawdopodobieństwo wystąpienia wad itd.jest ono także niższe niż ryzyko wynikające z pani wieku (33lata)
Bardzo sie ciesze że maleństwo zdrowo rośnie w środę ide popatrzeć jak fikajuż coraz mocniej czuje.
Dostałam dziś wyniki z prenatalnych wszystko super badanie miałam robione jak bylam w 13t1d ciąży napisali termin porodu według usg 4maja zobaczymy.
Wszystko ok wyniki dobre nawet jedno zdanie bardzo mnie ucieszyło niskie prawdopodobieństwo wystąpienia wad itd.jest ono także niższe niż ryzyko wynikające z pani wieku (33lata)
Bardzo sie ciesze że maleństwo zdrowo rośnie w środę ide popatrzeć jak fikajuż coraz mocniej czuje.
Evelina89
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny! Ja teraz tylko na chwile przywitac sie i poprosic o kciuki, bo wlasnie wybieram sie na wizyte. Straszny stres mnie dopadl
Oby lekarz do ktorego wlasnie sie wybieram okazal sie wyrozumialy i dzidzia bylo wszystko ok...
Oby lekarz do ktorego wlasnie sie wybieram okazal sie wyrozumialy i dzidzia bylo wszystko ok...
Wioleta93
Mój brzuszek też już widoczny. Wczoraj w samolocie słyszałam jak matka mówiła do krzyczącego chłopca: patrz, tu pani w ciąży chce spać a ty wrzeszczysz ;-)
Dziewczyny jak dobrze być w Polsce.. :-)
Dziewczyny jak dobrze być w Polsce.. :-)
Marcelina23
Dziewczyny chyba mnie zawiało i boli mnie troche gardło i uszy.... Jak moge sobie pomoc ? :/ jakieś domów sposoby przychodzą wam do głowy?
Mart81
Marcelina, syrop z czosnku, cebuli, miod, herbata z imbirem, sok malinowy.
Marcelina!
Ja dodam od siebie, że plukam gardło roztworem z solą, pije litry herbaty z miodem i cytryna, jem śląską wodzionkę (bulion z grzankami i czosnkiem), syrop z cebuli (ale to bardziej na kaszel), w sytuacjach kryzysowych smaruje gardło i zatoki amolem lub vickiem i oczywiście ciepłe łóżko
Marcelina, syrop z czosnku, cebuli, miod, herbata z imbirem, sok malinowy.
Ja dodam od siebie, że plukam gardło roztworem z solą, pije litry herbaty z miodem i cytryna, jem śląską wodzionkę (bulion z grzankami i czosnkiem), syrop z cebuli (ale to bardziej na kaszel), w sytuacjach kryzysowych smaruje gardło i zatoki amolem lub vickiem i oczywiście ciepłe łóżko
reklama
Tirli
No dobra to ja się pochwale bo nie wytrzymam- właśnie wyszłam z ust i pani doktor stwierdziła za na 90% będzie dziewczynka :-)