reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Dziewczyny znacie może jakiś proszek dla noworodków który jest bez zapachu??? Bo ja nie mogę czuć zapachy prania, proszku i w dodatku płynu do płukania. A i mam w tym taki problem,że u nas nie ma strychu i pranie muszę suszyć w domu. RATUNKU....

reklama
Dziewczyny znacie może jakiś proszek dla noworodków który jest bez zapachu??? Bo ja nie mogę czuć zapachy prania, proszku i w dodatku płynu do płukania. A i mam w tym taki problem,że u nas nie ma strychu i pranie muszę suszyć w domu. RATUNKU....

Jest taki proszek dzidziuś, kiedyś nim prałam ciuchy syna i fajny jest jelp płyn do prania prawie nie pachnie. Do płukania używam lenora białego bo ja też nie mogę znieść zapachów takich.

dzidziuś w każdym markecie większym na pewno jest . Ja osobiście wypraktykowałam pranie w plynie do prania kłębuszek dla maluszka kupowałam ten do tkanin delikatnych i nigdy nie ,miały uczulenia a jak dla mnie o niebo lepszy i tanszy do tego . Nie pozostają żadne plamy z kredy której jest dużo w proszkach do prania.:szok:

Gratuluje wszystkim mamusiom udanych wizyt i trzymam kciuki za te które mają dopiero przed sobą wizyte!

Moja wczorajsza wizyta z badania prenatalnego też udana, dzidzia ma 5,55cm i w 70% jest dziewczynką :)

Hej dziewczyny! Po badaniach wszystko ok, ale zweryfikowalismy wiek dzidziusia no i nie 13 tc a 11 tc 6 dzien. No zobaczymy kiedy bedzie. Fikalo wesolo i machalo do mnie raczkami. Niestety nie wiem jeszcze co to bedzie bo za wczesnie... no nic trzeba jeszcze cierpliwie czekac. Tak bardzo chcialabym juz wiedziec!!

Odebralam moje wyniki i wszystkie są idealne, alevdxis tez juz jest lepiej. Rozwiazalam zagadke lekarza dlaczego rosna mi ciala ketonowe w moczu...i miedzy innymi z tym mialam isc do nefrologa... zjadlam kolacje o 20 i potem o 23 obudzilam sie glodna i tez zjadlam i dzis w wyniku nie ma ich wcale:) bakterie tez nieobece wiec jestem happy

Dziewczyny gratuluje owocnych wizyt;) my jutro na genetyczne, juz sie stresuje choc wczoraj lekarz powiedzial ze na oko to wszystko jest ok ale trzeba zrobic przeciez.

reklama
A ja się dzisiaj trochę rozczarowałam. Miałam mieć dzisiaj wyniki Pappa, myślałam, że już wszystko będę wiedzieć, a tu niestety. Wyniki z laboratorium owszem są, ale są to takie czyste wyniki, które nic człowiekowi nie mówią. Dopiero po wprowadzeniu ich do odpowiedniego programu lekarz może wyliczyć te wszystkie ryzyka. Po odebraniu wyników miałam zadzwonić do gina, zadzwoniłam i powiedział mi, że kalkulację powinien mieć na czwartek, mam dzwonić po 17, więc jeszcze całe dwa dni czekania. Ale stwierdził, że wyniki są ładne, więc mam nadzieję, że rzeczywiście wszystko będzie w porządku.

Do góry