Dziewczyny znacie może jakiś proszek dla noworodków który jest bez zapachu??? Bo ja nie mogę czuć zapachy prania, proszku i w dodatku płynu do płukania. A i mam w tym taki problem,że u nas nie ma strychu i pranie muszę suszyć w domu. RATUNKU....
reklama
Malutka466
Fanka BB :)
Ja znam taki: anty-alergiczny.pl, może spróbuj pranie w orzechach?Dziewczyny znacie może jakiś proszek dla noworodków który jest bez zapachu??? Bo ja nie mogę czuć zapachy prania, proszku i w dodatku płynu do płukania. A i mam w tym taki problem,że u nas nie ma strychu i pranie muszę suszyć w domu. RATUNKU....
GosiaLew
Dziewczyny znacie może jakiś proszek dla noworodków który jest bez zapachu??? Bo ja nie mogę czuć zapachy prania, proszku i w dodatku płynu do płukania. A i mam w tym taki problem,że u nas nie ma strychu i pranie muszę suszyć w domu. RATUNKU....
Jest taki proszek dzidziuś, kiedyś nim prałam ciuchy syna i fajny jest jelp płyn do prania prawie nie pachnie. Do płukania używam lenora białego bo ja też nie mogę znieść zapachów takich.
Justyna Siorek
dzidziuś w każdym markecie większym na pewno jest . Ja osobiście wypraktykowałam pranie w plynie do prania kłębuszek dla maluszka kupowałam ten do tkanin delikatnych i nigdy nie ,miały uczulenia a jak dla mnie o niebo lepszy i tanszy do tego . Nie pozostają żadne plamy z kredy której jest dużo w proszkach do prania.![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
GosiaLew
A ten proszek Dzidziuś można kupić w każdym sklepie?
W takich mniejszych drogeriach, kiedyś widziałam w auchanie
Hej dziewczyny! Po badaniach wszystko ok, ale zweryfikowalismy wiek dzidziusia no i nie 13 tc a 11 tc 6 dzien. No zobaczymy kiedy bedzie. Fikalo wesolo i machalo do mnie raczkami. Niestety nie wiem jeszcze co to bedzie bo za wczesnie... no nic trzeba jeszcze cierpliwie czekac. Tak bardzo chcialabym juz wiedziec!!
kameleonleon
Odebralam moje wyniki i wszystkie są idealne, alevdxis tez juz jest lepiej. Rozwiazalam zagadke lekarza dlaczego rosna mi ciala ketonowe w moczu...i miedzy innymi z tym mialam isc do nefrologa... zjadlam kolacje o 20 i potem o 23 obudzilam sie glodna i tez zjadlam i dzis w wyniku nie ma ich wcale
bakterie tez nieobece wiec jestem happy
Dziewczyny gratuluje owocnych wizyt
my jutro na genetyczne, juz sie stresuje choc wczoraj lekarz powiedzial ze na oko to wszystko jest ok ale trzeba zrobic przeciez.
Dziewczyny gratuluje owocnych wizyt
reklama
A ja się dzisiaj trochę rozczarowałam. Miałam mieć dzisiaj wyniki Pappa, myślałam, że już wszystko będę wiedzieć, a tu niestety. Wyniki z laboratorium owszem są, ale są to takie czyste wyniki, które nic człowiekowi nie mówią. Dopiero po wprowadzeniu ich do odpowiedniego programu lekarz może wyliczyć te wszystkie ryzyka. Po odebraniu wyników miałam zadzwonić do gina, zadzwoniłam i powiedział mi, że kalkulację powinien mieć na czwartek, mam dzwonić po 17, więc jeszcze całe dwa dni czekania. Ale stwierdził, że wyniki są ładne, więc mam nadzieję, że rzeczywiście wszystko będzie w porządku.