U
użytkownik 160
Gość
Dzień dobry mamusieza mną kolejna bezsenna noc... Nie mogę spać boli mnie kręgosłup i to ciągle chodzenie na siku... Wy tez tak macie ?? Kiedys spalam jak si normalnie dlugo lubiłam spac a teraz męczarnia :-(
madzia wstaję w nocy na siku ;-) a kręgosłup mnie nie boli- śpię na tym rogalu ;-) świetna poducha na ciążę i nie tylko uważam
13x13 no biedna jesteś bardzo, ja mam doły, ale przy wiecznym pawiu to nie ma porównania... nie lubię być w ciąży i czekam na jakieś wyjście z sytuacji ;-) na razie mogę wyjść tylko drzwiami ;-) z siebie...
.
Byłam dziś na prenatalnych - to mnie też denerwowało jednak. Jak zobaczyłam baby w ciąży z pierwszym dzieckiem po 40 - tce to poczułam się jak młody Bóg i wieloródka pełną gębą ;-) no muszę powiedzieć, że przynajmniej z wyglądu ciąża mi służy i jak sobie popatrzyłam, to nie jest źle; wyprysków zero, skórka głaciudka, tylko charakter bardziej wredny, ale tego na pierwszy rzut oka nie widać ;-) W każdym razie - dzidzia wszystkie rączki i nóżki ma, narządy ok, jakiś tam pomiar "przeziorności" bardzo ładnie- doktor mówi, że wszystko "bardzo ładnie", ale opis dostanę dopiero za 10 dni z wynikami krwi, bo coś tam zestawiają. W każdym razie jakoś mnie to uspokoiło.
Wstawałam o 6.30 więc jestem wykończona, ale nadzieja na zdrowe dziecko jest ;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora: