reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

13x13 biedna jestes .... ile mozna... jedz koniecznie niech Cie trochę nawodnia i odzywia bo ucierpi jeszcze Twoje zdrowie. Miejmy nadzieję ze to tylko pierwszy trymestr i koniec!

Ja dzis znowu 2 h w nocy bezsennosci chociaz nie chodze spac z kurami juz... moj M chodzi niewyspany bo sam sie wtedy tez budzi i ze mna gada, tylko ze on do pracy a ja rano śpie...

reklama
Ja wracam do starego trybu. Skończyłam brać antybiotyk o stałych porach. Dlatego wczoraj zasnęłam przed 23 a wstałam o 10.30. I przez pogodę chyba już chce mi się spać!! W Poznaniu leje od rana, jest bardzo zimno.

Malutka 150 km nie wyobrażam sobie takiej drogi....
150 km to w jedną stronę mieliśmy :/ Do babci jechało się fajne i szybko. A powrót to dramat był, zamiast ok 2h wracać to zajęło nam to ponad 3h. Takie korki na trasie były... a mój pęcherz wołał do toalety.

Dzisiaj oglądałam ten filmik. Obejrzyjcie, bo to idealny dla Nas :)
[video=youtube;F-2QNonRtl8]https://www.youtube.com/watch?v=F-2QNonRtl8[/video]

Kameleon - a bierzesz duphaston? Bo mnie straszne bóle głowy i bezsenność męczyły wtedy, kiedy brałam duphaston. Jak przestałam, to przeszło.

Ja się dzisiaj nie wyspałam. Jakoś po 8 rano jak sobie jeszcze smacznie spałam, ktoś w bloku zaczął wiercić, i tak wiercił z krótkimi przerwami do ok. 10.30. Od tej pory sporadycznie jeszcze się odzywa.
Powiem wam dziewczyny, że ja tak tęsknie za ruchem, za jakimś spacerem, że masakra. Na początku miałam L4 leżące, to wolałam z domu za bardzo nie wychodzić, potem jak już dostałam L4 z 2, to dopadło mnie przeziębienie, i znowu z domu staram się nie ruszać. Mam wrażenie, że już mnie wszystkie kości bolą:/ Brzuch mnie czasem pobolewa, ale przede wszystkim wykańcza mnie kręgosłup. Obstawiam, że jest to pochodna tego braku ruchu, no bo ile można siedzieć przed kompem, czy leżeć w łóżku. Jak tylko przeziębienie jeszcze trochę odpuści ubieram się ciepło i idę na dłuuugi spacer.

Współczuje tej drogi.. A wyobraź sobie że ja kilka tygodni temu jechałam ze Szkocji do Polski BUSEM 35 godzin.... Bo ponoć do 3 miesiaca nie można latać samolotem.. I to w czasie gdy co chwile wymiotowałam, myślałam ze nie wytrzymam, ale na szczescie to już za mną, nie życzę nikomu...

Ja to wstaje codziennie o 6 bo syna do przedszkola musze zawieźć. Mój P. chodzi na 6 wiec ja musze wozić Kubusia. P. go odbiera. Dlatego marze zawsze o sobocie kiedy będzie, żeby się wyspać.

Dzisiaj oglądałam ten filmik. Obejrzyjcie, bo to idealny dla Nas :

Oscypki mnie zdziwiły .. jakos ciagle cos nowego znajduje czego nie mozemy np tymianek.

Biore luteine... na razie bolu glowy nie mam tfu tfu bo cierpie na migreny ale ze 2 razy mnie bolala a to malo jak na mnie. Zauwazylam ze jak zostawiam uchylone okno na noc w kuchni to mnie nie lapie przynajmnie na razie.

reklama
Oscypki mnie zdziwiły .. jakos ciagle cos nowego znajduje czego nie mozemy np tymianek.

Biore luteine... na razie bolu glowy nie mam tfu tfu bo cierpie na migreny ale ze 2 razy mnie bolala a to malo jak na mnie. Zauwazylam ze jak zostawiam uchylone okno na noc w kuchni to mnie nie lapie przynajmnie na razie.

Oj, oscypki mnie też zdziwiły. Ja za nimi nie przepadam, więc jakoś nie żałuję. Tymianek to dla mnie też był szok, a o tym to mi mąż powiedział. On się bardzo przejął moim odżywianiem :) w zasadzie większość dni w tygodniu on gotuje u nas.

Ja, odpukać, też nie mam problemów z bólem głowy. Rzadko kiedy miałam przed ciążą i mam nadzieję, że tak zostaje.

Dziewczyny czy planujecie zapisać się do jakiś programów np. https://www.bebiprogram.pl/benefity ?

Do góry