reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Niesia_88 i bardzo dobrze szkoda że ja do takiego wniosku doszłam dopiero jak się porządnie rozłożylam a teraz już prawie tydzień się mecze bo wiadomo lepiej unikać leków w I trymestrze i jeszcze dochodzi lęk czy się maleństwu nie zaszkodzi

Wioleta odwazna;-)super:tak:
Relacje z wizyty bd pisać tutaj ( nie zaglądam do pobocznych watkow ani w takich się nie udzielam:no:), chyba ze komus to nie bd pasowalo to proszę ominąć i nie czytac:-)

Wioletta93 no i super.

Odebrałam wyniki dzisiejsze za wyjątkiem przeciwciał. No i już spadają mi płytki krwi. W ciąży z synem też tak miałam. A potem minęło. Czyli znowu jestem bez szans na zzo.

Któraś mówiła o tsh i normach w ciąży. Ja na swoim wyniku mam podane te normy. Przepiszę może komuś się przyda:
TSH w zależności od trymestru: I - 0.33-4.59; II - 0.35-4.10; III - 0.21-3.15

Mdłości mam niby mniejsze, ale za to pojawiła się zgaga i nie wiem co gorsze.

Dziewczyny mam pytanie od kilku tyg czuje die bardzo dobrze nie mdli mnie jem normalnie i w ogóle czuje sie jak przed ciąża. Czy to mozliwie i normalnie ze tak jest w 9tc? Zaczynam się martwic

GosiaLew a podaj w jakich jednostkach TSH _ u mnie byla tylko 1 norma od 0,55 do chyba 4,55 a wlasnie te w ciazy sa nizsze bo HCG obniza TSH
Madxia 0903 nie przejmuj sie mi tez mdlosci przeszky , juz nie spie w dzien , nie bola piersi, tak zblizamy sie do 2 trymestru.... byle szybciej

Moja siostra jak powiedzialam ze jutro idziemy na genetyczne mowi " rany jak to sxybko zleciało" ... mowie ze chyba dla niej... zawsze czyjes ciaze szybko mijaja...

reklama
GosiaLew a podaj w jakich jednostkach TSH _ u mnie byla tylko 1 norma od 0,55 do chyba 4,55 a wlasnie te w ciazy sa nizsze bo HCG obniza TSH
Madxia 0903 nie przejmuj sie mi tez mdlosci przeszky , juz nie spie w dzien , nie bola piersi, tak zblizamy sie do 2 trymestru.... byle szybciej

Moja siostra jak powiedzialam ze jutro idziemy na genetyczne mowi " rany jak to sxybko zleciało" ... mowie ze chyba dla niej... zawsze czyjes ciaze szybko mijaja...

taka jednostka: mIU/l

a ty nie za szybko masz to genetyczne?

Do góry