Cześć laski...
Dziecko w przedszkolu, M w pracy -pospałam, coś tam zjadłam, zrobiłam sobie inkę na mleku bo miałam taką ochotę...
Nadrobiłam co pisałyście
Co do usg prenatalnego lekarz dał mi skierowanie na usg, które mam 20.10 -w celu weryfikacji wieku ciąży i ustalenia czy jest sens robić prenatalne 24.10 czy lepiej o parę dni przesunąć.
Jeśli usg wyjdzie prawidłowo -a mam w super miejscu na Agatowej w Warszawie (sprawdzone na połówkowym z córką
Poradnia USG Agatowa :: BADANIA USG położnicze (NT) między 11-14 tygodniem ciąży
polecam przeczytać co obejmuje. Koszt 250 zł.
Skierowanie od lekarza można dostać jeśli zauważy coś niepokojącego w usg -czyli właściwie zawsze.
A jak usg TFU TFU będzie niepokojące to wtedy NIFTY bez dwóch zdań.
rogal fajna sprawa chyba też kupię, ja mogę spać tylko na prawym boku bo na lewym mi niedobrze strasznie... a później zależy jak się dziecko ułoży plecami z tego co pamiętam 95% dzieci układa się tak samo, Ala była plecami po prawej stronie i tylko na prawym boku mogłam spać bo jak się przekręciłam na lewy to kopała jak oszalała -chyba jej było niewygodnie.
Co do płci -jest mi wszystko jedno -córka orzekła, ze będzie ZOSIA, natomiast M upiera się, że będzie JAŚ -więc imiona mamy wybrane, mi obojętne.
Pozdrawiam Was w ten zimny dzień i lecę dogorywać dalej...