reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

A ja śpię na obu bokach, na plecach i na brzuchu, generalnie męczy mnie jedna pozycja, ale najfajniejsza to taki półbok-półbrzuch z podkurczoną nogą ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja lubię spać na brzuchu ale zaczynam się przestawiać na spanie na boku
malutka466 zazdroszczę wizyty ja mam dopiero w poniedziałek za tydzień i poza tym ze chce się upewnić ze wszystko oki to mam nadzieję dowiedziec się o płeć dziecka lekarz który będzie mi robił usg kuzynce właśnie na tym badaniu powiedział ze na 200% urodzi chłopca i sie nie pomylił

Ja śpię na razie na obu bokach i na plecach, ale nie zadługo mogę wytrzymać. Pewnie jeszcze trochę to prawy bok mi odpadnie jak tam rwa kulszowa na dłużej wejdzie.
Zresztą zainwestuje sobie chyba w poduszkę rogal.

reklama
Dziewczyny ale jestem okropnie chora nie wiem czy to grypa czy inne paskudztwo :-( i strasznie się teraz martwię czy z dzidziusiem będzie wszystko w porządku :-(

Do góry