reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

Jedź na polna teraz muszą Cię obejrzeć na IP

Daj znać jak tylko bedziesz mogła. Kciuki zaciśnięte.

Ostatnia edycja:
reklama
Happymamusia jesteśmy z Tobą! Dzięki Wielkie jesteście Kochane czekam właśnie na IP już zarejestrowana czekam na badanie.Nerwy mam straszne ale jestem dobrej myśli napisze jak będę po badaniu.Jeszcze raz DZIĘKUJĘ to naprawdę daje mi siłę że jesteście.dobranoc

Czekam na dobre wiadomości happymamusia. Staraj się nie denerwować, wiem ze łatwo się mówi ale mino wszystko oddychaj głęboko i myśl pozytywnie.

Cześć wróciłam właśnie z wizyty. Pan dr powiedział że pęcherzyk jest ale ciąża jest za młoda według @ powinnam być w 8tc a jestem 5tc. Mam się nie martwić (co też czynię ) zrobić betę jeśli wzrasta to dobrze jak nie to wiadomo. I mam zajrzeć do niego za 3 tyg. Idę spać bo jestem mega śpiąca. Pozdrawiam

Cześć jestem majowką 2015☺ nie mogę uwierzyć, że już są majówki 2016☺ Dziewczyny szczęśliwych miesięcy, i takiego szybkiego porodu jak mój wam szczerze życzę (2 godziny i po wszystkim)!!!a potem wiadomo radości z tych małych rączek, nóżek i tego bezzębnego najsłodszego uśmiechu !!!powodzenia

reklama
Do góry