reklama
happymamusia
Zaangażowana w BB
Happymamusia jesteśmy z Tobą! Dzięki Wielkie jesteście Kochane czekam właśnie na IP już zarejestrowana czekam na badanie.Nerwy mam straszne ale jestem dobrej myśli napisze jak będę po badaniu.Jeszcze raz DZIĘKUJĘ to naprawdę daje mi siłę że jesteście.dobranoc
Happymamusia jesteśmy z Tobą! Dzięki Wielkie jesteście Kochane czekam właśnie na IP już zarejestrowana czekam na badanie.Nerwy mam straszne ale jestem dobrej myśli napisze jak będę po badaniu.Jeszcze raz DZIĘKUJĘ to naprawdę daje mi siłę że jesteście.dobranoc
Czekam na dobre wiadomości happymamusia. Staraj się nie denerwować, wiem ze łatwo się mówi ale mino wszystko oddychaj głęboko i myśl pozytywnie.
Wioleta93
Fanka BB :)
Happymamusia trzymaj się mocno!
Cześć wróciłam właśnie z wizyty. Pan dr powiedział że pęcherzyk jest ale ciąża jest za młoda według @ powinnam być w 8tc a jestem 5tc. Mam się nie martwić (co też czynię ) zrobić betę jeśli wzrasta to dobrze jak nie to wiadomo. I mam zajrzeć do niego za 3 tyg. Idę spać bo jestem mega śpiąca. Pozdrawiam
Cześć jestem majowką 2015☺ nie mogę uwierzyć, że już są majówki 2016☺ Dziewczyny szczęśliwych miesięcy, i takiego szybkiego porodu jak mój wam szczerze życzę (2 godziny i po wszystkim)!!!a potem wiadomo radości z tych małych rączek, nóżek i tego bezzębnego najsłodszego uśmiechu !!!powodzenia
reklama