reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Kochane poradźcie mi co mam robić poszłam do wc a na wkładce pojawiła się krew tak jak początek okresu załatwiłam się wycieram a tam czerwono cała się trzese czy to oznacza....nawet nie chce myśleć o najgorszym nic w sumie mnie nie boli...wiem że mój lekarz ma urlop co robić?????przepraszam za ten opis ale nie da się inaczej...

Happy mamusia jedz na IP. Może to jakiś krwią tylko ale jak żywa krew to jedz od razu.

Skasowało mi posta, przez telefon nie mogę edytować, wrrr

Kochane poradźcie mi co mam robić poszłam do wc a na wkładce pojawiła się krew tak jak początek okresu załatwiłam się wycieram a tam czerwono cała się trzese czy to oznacza....nawet nie chce myśleć o najgorszym nic w sumie mnie nie boli...wiem że mój lekarz ma urlop co robić?????przepraszam za ten opis ale nie da się inaczej...

Jak krew jedz od razu na dyżur. Tu nie ma co zwlekać.

Cześć dziewczyny,

Chciałam do Was dołączyć - termin początek maja 1-3.05.2016 r. ciąża zagrożona:/ (mam krwiaka kosmówki ) już dwa tyg. przeleżałam w szpitalu, teraz leżę w domu. Mam nadzieje że wszystko będzie oki.
happymamusia - jedź do szpitala i nie martw się na zapas u mnie też się tak zaczęło - jestem z Poznania - byłam raz na Raszei a raz na Polnej!

happymamusia - jedź do szpitala i nie martw się na zapas u mnie też się tak zaczęło - jestem z Poznania - byłam raz na Raszei a raz na Polnej![/QUOTE]Teraz mam jechać tak przyjmą mnie bez problemu?????

happymamusia - jedź do szpitala i nie martw się na zapas u mnie też się tak zaczęło - jestem z Poznania - byłam raz na Raszei a raz na Polnej!
Teraz mam jechać tak przyjmą mnie bez problemu?????[/QUOTE]

Tak, przyjmą Cię na pewno! Najlepiej jeśli masz w okolicy szpital stricte ginekologiczno-położniczy jak np. Karowa w Warszawie, tam z takimi plamieniami przyjmują z biegu. Jeśli nie - jedź na najbliższą izbę przyjęć.

reklama
Tak, prędzej na Polnej na Raszei mają dużo ludzi! Jak ja byłam lekarka powiedziała ze zawsze lepiej przyjechac niż się denerwować w domu. Trzymam kciuki!

Do góry