reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
No właśnie nie krwawie. Jak " zagladam głębiej " to śluz jest normalmy z momentami takimi brozowymi. Wzielam no spe i jakos funkcjonuje w pracy

Nimitii o matko jak późno ta wizyta :) trzymam kciuki

Mania spokojnie :) a nie mozesz zadzwonic do lekarza i powiedziec mu co się dzieje ? On Ci bardziej doradzi a w razie w przyjmie

Anno dzięki za odpowiedź. Umówiłam się do lekarza na 22.10 i to za wcześnie, wiec przełożyłam o tydzień później.

Mania jak bardzo boli to idź do lekarza. Jesli to ból ciągły i dokuczliwy to nie ma żartów. Nie każdy ból w ciąży jest normalny.

Ból był momentami a nie ciągły. Jutro pojde z rana zrobić bete bo dzis juz nie mam jak i wtedy skontaktuje sie z drugim lekarzem na wizyte prywatna. Nie chcę panikowac ale ogolnie czuje sie tam tak jak w dniach gdy na prawe duzo krwawie podczas okresu (takie rozpieranie?)a wiec jezeli nic nie widac krwi to musze uzbroić sie w cierpliwość

Mania ale to jest naprawdę normalne ten ból. Mnie czasem tak rwie że masakra a w 1 ciąży to już w ogóle. To akurat też bywa dobrym znakiem. To znaczy że dziecko sie zagnieździło a macica sie zaczyna powiększać. Naprawdę nie martw się za nadto. Jak ciebie to tak bardzo martwi to zrób jak napisałaś umów się do lekarza innego i powtórz sobie betę.

olciaa to taki dobry lekarz że u niego są takie kolejki ;) dzięki niemu mam pierwszego syna :) raz czekałam do 24:00 ;-)

No pierwsze bliźniaki na majowkach :D gratulacje :D

Nimitii to on calodobowo przyjmuje ? :D heh u mnie w okolicy chyba żaden do tej godziny nie przyjmuje tzn dobry lekarz bo jedna babka przyjmuje ale ona ma bardzo zle opinie :p wiec wole chodzić do swojego :D

reklama
Generalnie przestał już tak przyjmować ale on swojego czasu po dyżurze przyjmował od 15:00/22:00 a że bywało iz poślizg był godzinny więc taka obsuwa do 24 ;)
Teraz zmienił godziny przyjmowania i wiem że jest od 08:00 ale do której tego nie wiem jak sie okazuje nawet do 21:40.

mili gratuluje bliźniąt :)

Do góry