JESTEM WŚRÓD ŻYWYCH!!!!!!!!
Co za tłumok ze mnie, że uwierzyłam że wymioty w ciąży są normalne!!!! Są -póki można jakoś funkcjonować!!!
nimitii dziękuję, już jest super
mania2401 ja do 7 tygodnia też się czułam wyśmienicie... ja mam 33 lata, i mam córeczkę. U mnie w pracy już wszyscy wiedzą -choćby ze względu na szpital... trzymam kciuki &&&&&
MamaMaj witaj!!!
GosiaLew no ja cyce mam straszne
jak tak dalej pójdzie to nie wiem co będzie. Też jestem zmęczona dlatego towarzystwo wyganiam z domu i zamawiam książkę własnie -tyle mojej aktywności będzie do 16tc.
Wioleta93 było strasznie ale już jest lepiej. Mi przepisali czopki ale mam brać w razie konieczności. U mnie już wymioty były objawem odwodnienia a nie samej ciąży. Po nawodnieniu i elektrolitach poczułam się jak nowo narodzona
Niesia_88 małe porcje posiłków, często jedz ale niewiele, pij po troszkę. Ja np całe życie piłam wodę a teraz wody pić nie mogę...
ewa-dam jest ok. Mdłości nawet też minęły, gdyby nie to że miałam robione wczoraj usg to bym się bała że coś jest nie tak... jeśli chodzi o usg to może najpierw zmierzyli pęcherzyk, później dzidzię, poza tym wszystko jest ok póki lekarz tak uważa
anno zgadzam się w 100% moje dziecię było o 11 dni młodsze niż z om a już nadrobiło ze 3 dni
imigration przypomniałaś mi, że mam całą paczkę toffiefie
tak w temacie zachcianek
olciaa lepszego samopoczucia życzę
Urszulkak jak się czujesz, Ty masz już darmowe niektóre badania
siasia s ja przez ten czas nieprzytomności zwaliłam wszystko na M, zresztą sam się biedny zobowiązał i tak sprząta, gotuje, zawozi i odbiera dziecko z przedszkola. Teraz się lepiej czuję to też coś ogarnę ale nie mam zamiaru pokazywać, że czuję się aż tak dobrze;-)
madzia0903 jak to mi lekarz powiedział "Nikt się nie martwi o panią, że nie będzie pani jadła. Problem tylko żeby się pani nie odwodniła" -więc pij dużo nawet jeśli nie jesz
jagoda 1331 mi się bardo chce inki, ale takiej jak robią w szpitalu
nie wiem jak oni to robią tylko mleko i inka? czy dają wody...
szyszunia będzie dobrze zobaczysz, u mnie też nie było widać nic w 1 usg. Poza tym mam ciążę młodszą niż to wynika z OM więc luz, jak test jest pozytywny to jest ciąża
happymamusia witaj w klubie!!!!! owoce dokładnie w tej kolejności -wczoraj szalałam z pieczeniem szarlotki. Mam szybki i sprawdzony przepis
Evelina89 też stawiam na zupy, nawet rosół piję bez makaronu, trochę marchewki zjem ewentualnie ugotowanej
kami.p lekkostrawne jedzenie, niegazowane picie, może taki espumisan w kropelkach jak się niemowlakom na kolki kupuje? on sie nie wchłania do organizmu a może pomoże jeśli nie możesz sobie poradzić dietą
Etka1 najgorsze jest to, że z samopoczuciem w ciąży jak z porodem -nie pamięta się bólu
po 35 roku życia masz darmowe badania prenatalne nieinwazyjne czyli usg za które ja zapłacę 300zł.
Kachaa87 farciara... suuupeeerrr że wszystko ok!!!!
patnor gratuluje i podziwiam
majóweczka88 ja też naoglądałam się amerykańskich filmów, gdzie po teście i 2 kreskach mamusie fruwają i są takie rześkie... życie swoje
MamciaLena ciesz się a nie marudź, ja wolałabym być rześka w ciąży a nie takie zwłoki...
jajeczko dużo pracy przy takim maluchu. Powodzenia
Pimpinellanisum dziecko samo sobie weźmie, Ty najwyżej stracisz zęby albo wypadną Ci włosy -dziecku niczego nie zabraknie. Ja po swoich doświadczeniach mogę powiedzieć tyle -jeśli nie sikasz i nie masz śliny to kroplówki. Będę do Ciebie pisała "Anyżek" mogę???
justyna siorek ja dziś mam w menue toffiefie
DrAsia -jestem i żyję hehe
Tirli masz rację, czas tak leci
Burzujka witaj
Maui noooo to świadome macierzyństwo!!!! a co dzieci na to? zaskoczone???
Ja wolę rzadsze wizyty, już mam dość. Myślałam, że następna za miesiąc a tu szpital i kontrola we wtorek a usg prenatalne 24.10. w 12 tc.