reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Super Kachaa87 że wszystko w porządku i kruszynka rośnie.Jak Ci zazdroszczę że widziałaś to czekanie najgorsze...U mnie dobrze zero mdłości tylko ochota na leżenie.Do południa wizyta w Smyku i oko nacieszone tymi malenkimi ubrankami zajrzałam również na kocyki reczniki itp.oh już mnie kuszą zakupy Właśnie spojrzalam na butelki wiadomo pierwszeństwo ma pierś chciałabym karmić jak najdłużej dla córki mialam z Aventu ale widzę że teraz tyle tego trudno będzie się zdecydować może któraś z Was poleca konkretną firme butelek???

Kacha swietnie ze wizyta udana

Happymamusia ja uzywalam z TT I chwale he sobie :) tym razem ani butelek ani smoczkow kupywac nie bede :) tylko pozadny laktator :)

Mania nie trac nadziei jeszcze tylko bete powtórz:tak:
Uzywalam z aventu i nadal bd (maz kupil fajny zestaw 4 butelek, smoczka i szczotki do butelek za 50zl)

Mania nie trac nadziei jeszcze tylko bete powtórz:tak:Uzywalam z aventu i nadal bd (maz kupil fajny zestaw 4 butelek, smoczka i szczotki do butelek za 50zl)
To super trafił ja dziś widziałam jedną tą najmniejsza za 34,90 no ale wiadomo to Smyk więc się cenią myślę że warto rozejrzeć się w innych sklepach bo tam mają ceny wygórowane.

Cześć,
ale miałam nadrabiania, pewnie nie odpiszę każdej, na początek- witam nowe mamusie, gratuluję udanych wizyt. Ja mam w czwartek - już nie mogę się doczekać.

Mam 30 lat i to moja druga ciąża. Mam już cudna córeczkę.

13x13 - wracaj szybko do "żywych" - oby szybko minęło. Dobrze, ze się Tobą zajęli jak należy.

Pimpinellanisum - Tobie też współczuję wymiotów, pilnuj się, żebyś się nie odwodniła. Mogę zapytać skąd taki nick? Ciężki do zapamiętania :-D

Niesia - w II trymestrze będzie chwilowo lepiej, a później już tylko "ciężej". pamiętam jakim wyczynem było później założenie butów :-D

Siasia - tez nie wiem, która mądra głowa wymyśliła "poranne mdłości" skoro mnie również mdli cały dzień i całą noc. A senność coraz gorsza, dziś pobyt w pracy to była tortura. Prawie nic nie zrobiłam..:eek:

Mania- :-(mam nadzieję, i szczerze tego życzę, aby ten spadek bety miał wytłumaczenie i nie oznaczał tego najgorszego, daj znać co i jak.

Kami - na zaparcia suszone śliwki, płatki owsiane, szklanka wody z cytryną na czczo rano, musisz popróbować co działa na Ciebie.

Etka - ja też inaczej teraz znoszę tą ciążę - tzn objawy mam dokładnie takie same, jednak wtedy mogłam pozwolić sobie na "nicnierobienie" i spanie kiedy tylko chciałam. No a teraz trzeba się zając córcią więc to wszystko jest takie bardziej uciążliwe:tak: chociaż nie moge narzekać na moją corcię bo jest bardzo grzeczna, potrafi się sama bawić itd,no ale zajmowanie się teraz kimkolwiek jest wyzwaniem :-D

Patnor - wow :-) mając 7-miesięczne dziecko nawet nie było mowy o jakiejkolwiek drugiej ciąży :-) także podziwiam.

Szyszunia - spokojnie, poczekaj na wynik bety wtedy zobaczysz, czy rzeczywiście miało prawo nic nie być widać - pęcherzyk ciążowy widoczny jest od bety min 1000. A jeśli to ciąża pozamaciczna myślę, że to lekarz akurat by zauważył. a przy urojonej testy nie wychodzą - psychika aż tak potężna nie jest ;-) Daj jutro znać.

Kachaa - gratuluję, wrzucisz zdjęcie ?

Happymamusia - też korzystałam z Aventu, byłam w miarę zadowolona, jednak tym razem - jeśli będzie potrzeba, bo też chcę karmić piersią jak najdłużej, to kupię butelki szklane. Muszę się rozejrzeć.

Ok uciekam do córci trochę. Jak nie zasnę (mało prawdopodobne) to jeszcze później zajrzę.

Mania kciuki mimo wszystko. Zrób jutro betę to będzie wiadomo.

Szyszunia może jeszcze ciąża młoda i dlatego nic nie widać. Też trzymam kciuki.

Ja byłam dziś u gina z wynikiem usg i bety. Dostałam skierowanie na usg prenatalne i pakiet badań. Mam przyjść na wizytę za około 3 tygodnie po usg i z badaniami.

U mnie niestety mdłości nie mijają i czuję się strasznie, taka zmęczona, bez energii i ten metaliczny smak w ustach. Wszystko jest dla mnie gorzkie.

Ja przy pierwszej córci urzyalam butelek aventu a przy drugiej lovi co będzie teraz to nie wiem musze się rozejrzeć ale jest jeszcze dużo czasu choc ten tak szybko leci ze ledwo sie obejrzymy a będziemy rozmawiac o pakowniu torby do szpitala

reklama
Do góry