reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
[QUOTE="sylwiaal, post: 13915907, member: 163058"A co az tak stopy puchna czy co?[emoji14]bo z moja stopa to cyrki byly o 2rozmiary stopa mi zmalala na przestrzeni ok 7lat :D
Przed porodem puchną, ja mam różnice 1 rozmiaru, ale kobiety mają i 2 rozmiary chwilowo większe... nie maleją przed porodem, to jest pewne:-) :)[/QUOTE]

Jak na razie mój rozmiar jest bez zmian :D oby tak dalej było :D

Ja kupilam ostatnio jakies pierwsze lepsze baleriny, bo pogoda sie zmienila i tez kupowalam 37, a przed ciaza nosilam 36.
Napalilam sie tez na New Balance, ale wlasnie stwierdzilam ze odpuszcze do po porodzid jakbymi sie miala stopa zmienic ;) A wygodne buty na spacery to podstawa ;)

Ja chodzę teraz tylko w adidasach mimo że nogi rzadko mi puchną. Stawiam na wygodę a po ciąży kupię sobie jakieś baleriny.

Decyzja dziś zapadła że zmieniam szpital. Oby tylko były miejsca

reklama
Ja tam zawsze stawiam na adidasy, bo jak dla mnie są najwygodniejsze. A w sezonie letnim jakieś płaskie sandałki.

Olenka a czemu zmiana szpitala?

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry