reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Pokaźne dzieciaczki będziecie miały :)
Chciałabym się też dowiedzieć ile moja mała gwiazda ma, stanęłam z jej wagą w 30+5 jak miała 1,836
wizyta u gin 20ego i liczę że się wreszcie zmobilizuje ta kobieta bo ostatnie usg robiła mi w 20tyg ciąży, tak to wszystko wiem od lekarza z badań prenatalnych.. Jak mi nic nie powie teraz albo stwierdzi że nie ma potrzeby na usg jak się dobrze czuję to chyba wybuchnę.. :(

Dzień miałam dobry, od rana wyczekiwałam kuriera - mamuśka sobie buty zamówiła :D
czekałam i czekałam, nie wytrzymałam pojechałam do rodziców, mama stwierdziła, że chyba mój brzusio się trochę obniżył.. muszę zwolnić trochę tępo, żeby nie przyśpieszyć porodu bo jeszcze nie pora na niego
O dziwo kurier nie przyjechał jak mnie nie było tylko chwile potem jak wróciłam do domu :)

Mój fryzjer w poniedziałek szykują mi się zmiany, kolor i długość włosów :D
Pogoda lepsza, słońce zaczęło przebijać się przez chmury, samopoczucie też się poprawia.
Mała strasznie zaczęła się rozpychać :( czuje ją i z prawej i z lewej strony nie mam pojęcia jakie pozy ona tam przybiera :D

reklama
a'propos butów, przypomniała mi dzis przyjaciółka, jak to na wyjscie z porodówki musieli jej o rozmiar większy klapki przywieźć bo nie weszła w rozmiar...

No apropo butów to ja własnie w niedziele jak kupowałam to się zdziwiłam.. adidasy zawsze 38-39 a tu mierzę 39 i ciasne, kupiłam 40.. mam nadzieję, że długo w nich pochodzę a nie że będą klapać jakiś czas po porodzie :p

Maui najwyzej beda czekac ;) buty sportowe sa takze i tak sie troche rozbija.
A co az tak stopy puchna czy co?[emoji14]bo z moja stopa to cyrki byly o 2rozmiary stopa mi zmalala na przestrzeni ok 7lat :D

No apropo butów to ja własnie w niedziele jak kupowałam to się zdziwiłam.. adidasy zawsze 38-39 a tu mierzę 39 i ciasne, kupiłam 40.. mam nadzieję, że długo w nich pochodzę a nie że będą klapać jakiś czas po porodzie :p
nie długo :cool2: chwilke po porodzie stopa wróci do rozmiaru

[QUOTE="sylwiaal, post: 13915907, member: 163058"A co az tak stopy puchna czy co?[emoji14]bo z moja stopa to cyrki byly o 2rozmiary stopa mi zmalala na przestrzeni ok 7lat :D[/QUOTE]
Przed porodem puchną, ja mam różnice 1 rozmiaru, ale kobiety mają i 2 rozmiary chwilowo większe... nie maleją przed porodem, to jest pewne:-) :)

reklama
Do góry