reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Evelina czyli 3 na 3 w Poznaniu. 3 rodzą na Polnej, a 3 w Raszei :D Ty to może z ituchą się spotkasz, jak jej Ernest stwierdzi, że jednak wyjdzie wcześniej, a nie jak dzisiejsze usg :)

reklama
Kto to wie jak to sie potoczy :D Na Polnej szykuje sie imprezka to my nie mozemy byc gorsze :p
Zauwazylyscie u siebie, ze na koncowe brzuchy rosna jak szalone, okropny okres dla skory

Dobry wszystkim :)
Plucik u mnie zaczęło się od saczacych wód, a później wymioty.
Teraz się zastanawiam kiedy i czy bede miała komu corke podrzucić ;)

Ale ostatnio mam sny! Jak nie takie, że męża szefowa podrywa, to jakieś węże; złodzieje, których babcia czymś czestuje, a dzisiaj to, że urodziłam już. Powiem, że nawet realny sen był dosyc. Idę jeszcze spróbować zasnąć, a nóż trafi się jakiś kolejny ;)
Miłego dnia ;)

Dzien doberek! :)
Pomiomo poznego polozenia sie spac nie bylo tak ciezko wstac. Szykuje sie powoli na badania, krepuje mnie troche ten wymaz na gbs bo to w innym miejscu bede miec robione nie u mojej gin :/ ale trudno wyjscia nie ma jakos przezyje :D

Dla zainteresowanych w smyku online sa ciuszki niemowlece do -40% :)

Uff nadrobilam was bo wczoraj nie miałam czasu zajrzeć.

Gosia duży ten twój Patryk i tak myślę skoro na podobnym etapie mój olbrzymek ważył prawie tyle samo to i teraz mogę się spodziewać, że jest już taka duża aż strach się bać porodu :D

Buty też bym chętnie kupiła ale moje bardzo szczupłe stopy opuchły i chyba faktycznie są większe bo baleriny cisną w palcach. Spodobał mi się wczoraj też płaszczyk ale jak tu go dobrać w takim stanie ;)

Brzuch, o tak przy końcówce mi go wywaliło i w końcu mnie przepuścili w kolejce na badania. Rozstępy postępują a bluzki rozmiar większe kupione na ciążę już mi go nawet nie przykrywaja więc byłam zmuszona zaopatrzyć się wczoraj w lidlu w te długie koszulki tuniki :)

Też już myślę codziennie o porodzie i zawsze wieczorem w jakieś bóle brzucha się wsłuchuje i zastanawiam się czy dzisiaj w nocy mi wody nie odejdą:-D

Witam i ja z ranca.

Też nachodzą mnie ostatnio myśli, jak to bedzie i czy nie przegapie jakiś pierwszych sygnałów, typu właśnie sączących wód.. ciągle mi jakis śluz spływa i boje się, że nie odróżnie tego od wód w razie w.. albo z drugiej strony martwię się, żeby mi wody nie chluply tak na hura w jakims publicznym miejscu typu sklep czy kościoł.. no przerażaja mnie te myśli :p noi oczywiście martwię się, że akurat sie zacznie jak męża nie będzie a zanim dojedzie z pracy to wpadnę w panike czy cos. Ehh wielka niewiadoma.

Dziś w planach pranie pościeli, kocykow, ręcznikow małej itp chociaż póki co tak szaro buro na dworze i obawiam sie, żeby się nie rozpadalo, a chciałabym to pranie na balkon wyrzucic.

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasik90 no właśnie mi to samo zostało do prania i jak głupia czekam na słonko ale jakoś kiepsko to ostatnio wygląda :/

Malutka ja wczoraj wieczorem poważnie porozmawiałam z Erneścikiem, że ta pełnia będzie i że mógłby trochę zmienić plany i się zaktywizować ale chyba olał mamę i tyle z moich planów :D a Ty Evelina na kiedy masz termin? Bo może sie okaże, że tak jak na Polnej to my w Raszei spotkamy się we trójkę gdzieś pomiędzy naszymi terminami[emoji14]

Ostatnia edycja:
Bry. Ja dziś chciałabym maskotki wyprać. Słońce wstaje więc jest nadzieja na ładną pogodę.
Strasznie nie chce mi się ruszyć z łóżka,żeby śniadanie sobie zrobić.

Też jeszcze gnije w łóżku i czekam na słonko :p

Itucha to ja z moja małą wczoraj twardo pakt zawierałam, żeby jeszcze minimum 2 tygodnie sie wstrzymała i siedziała grzecznie tam gdzie jej dobrze, zobaczymy jak sie posłucha mamusi :p

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to sie przylaczam do Waszych obaw najbardziej do tego tak jak Kasia pisze ze wody mi sie gwaltownie poleja w najmniej spodziewanym miejscu i momencie :D licze ze moj maz to juz bedzie bacznie mnie pilnowal a nie bedzie w pracy bo z konca Polski to raczej na pewno nie dotrze na czas.

Jade na te badania jestem taka glodna juzzzz ;(

Do góry