reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Maui, dobrze że to napisałaś o tych liściach. Moja babcia miała raka, lekarze twierdzą, ze racji wieku w jakim była, ja i moja mama nie jesteśmy w grupie ryzyka, ale przezorny zawsze ubezpieczony.

Ania, czekaj na męża z wózkiem!
13x13 wysłałam ci na pw, gdzie jest zamknięty :)
olenka, nospa i czekaj, jak nie przejdzie to IP.

Ja mam dzisiaj nareszcie dobry dzień ale wczoraj poszłam spać o 20 taka byłam wykończona wcześniejszą nocą. Mój brzuch też często jest twardy ale bezboleśnie, położna mi wróży poród za 2 tyg :szok: dobrze że wczoraj się spakowałam. Dostałam dużo gazetek to sobie wieczorem poczytam, czas się konkretnie do edukować:-) :)
Bardzo się boję porodu jak to będzie ale staram się nastawiać pozytywnie.
Ciekawe czy przepowiednie się spełnią i dołączę do Maui i Kaylly z wcześniej wyklutym dzieciaczkiem:happy:

kameleonleon ja swoją szyjkę sprawdzę w następny czwartek ale u mnie to kwestia nie tylko twardego brzucha, od ok 20 tyg boli mnie spojenie łonowe i dziecko jest niżej niż powinno być na tym etapie, już długi czas uciska mi dół brzucha więc przez to może się coś wcześniej zacząć dziać

reklama
Do góry