Super ten wózeczek, kolor wyjątkowo mi się podoba, ja bym brałaMoja noc super dziś. Przespana nawet bez wstawania do wc. Ostatnio mogę spać nawet do 9-10.
Kaylla znam ten ból ze spaniem w szpitalu, a jak w dzień chcesz się przespać to też średnio to wychodzi i do tego mi było strasznie gorąco i się pociłam cała...
Dziś chyba pojade 50 km do sąsiedniego miasta po wózek bo na bebetto się czeka 4-6 tyg a tyle już nie mam..., a mają murano żółte Link do: Wózki dziecięce BEBETTO - Nowoczesne wózki dziecięce - Producent wózków dziecięcych - - MURANO i mężowi na żywo spodobał się ten chociaż ja chciałam Torino granat.... wszystko sama wybieram to może tym razem dam coś jemu..... niech ma radość, w sumie ładny jest nie?
reklama
Malutka466
Fanka BB :)
kameleonleon super kolorystyka, ja bym wzięła.
Ech, nie dość że sama mam kryzys to jeszcze mama mnie denerwuje. Dzwoni codziennie, żeby się dowiedzieć co i jak i marudzi że nic konkretnego nie mówią i żebym się dopytala, bo ona się boi żeby nie przesadzili i w ogóle. Tak jakbym nie robiła nic, żeby się czegoś dowiedzieć i jakbym sama się nie bała. Poryczalam się tylko ...
kameleonleon
Dzięki dziewczyny , bo wiecie jak to jest..,, kobieta w ciąży niezdecydowana i w końcu zostaniemy bez wózka ... a 20 dni do godziny 0!
Kaylla a może weź męża i idzcie pogadać do ordynatora. Ja tak miałam jak nie mogłam nic uzyskać od innych lekarzy i zastępcy ( u mnie jest tak że chodzi albo ordynator + wszyscy lekarze albo zastępca + wszyscy lekarze i tylko ordynator albo zastepca ma decyzyjnosc). Zastepca mnie nie słuchał i swoje zlecał więc się wkurzyłam i poszłam do ordynatora i zmienił zalecenia na szczescie bo bym moich bakterii nie wyleczyla i o tym wiedzialam bo nie raz mialam z nimi doczynienia. Dodatkowo poprosilam o sterydy zebym czula sie bezpieczniej i nagle za 15 min wszystko co chcialam to bylo.
Zauważyłam , że mniej słuchają pacjenta na obchodzie, a wiecej jak poszedł mąż można było uzyskać i się dowiedzieć.... i to nie tylko u mnie tak to działało.
Kaylla a może weź męża i idzcie pogadać do ordynatora. Ja tak miałam jak nie mogłam nic uzyskać od innych lekarzy i zastępcy ( u mnie jest tak że chodzi albo ordynator + wszyscy lekarze albo zastępca + wszyscy lekarze i tylko ordynator albo zastepca ma decyzyjnosc). Zastepca mnie nie słuchał i swoje zlecał więc się wkurzyłam i poszłam do ordynatora i zmienił zalecenia na szczescie bo bym moich bakterii nie wyleczyla i o tym wiedzialam bo nie raz mialam z nimi doczynienia. Dodatkowo poprosilam o sterydy zebym czula sie bezpieczniej i nagle za 15 min wszystko co chcialam to bylo.
Zauważyłam , że mniej słuchają pacjenta na obchodzie, a wiecej jak poszedł mąż można było uzyskać i się dowiedzieć.... i to nie tylko u mnie tak to działało.
Ostatnia edycja:
Malutka466
Biedna, tulimy CięEch, nie dość że sama mam kryzys to jeszcze mama mnie denerwuje. Dzwoni codziennie, żeby się dowiedzieć co i jak i marudzi że nic konkretnego nie mówią i żebym się dopytala, bo ona się boi żeby nie przesadzili i w ogóle. Tak jakbym nie robiła nic, żeby się czegoś dowiedzieć i jakbym sama się nie bała. Poryczalam się tylko ...
Nie zamartwiaj się! Najlepsze ale i najcięższe rozwiązanie to nie odbieranie telefonów od mamy.
Matki już tak mają. Martwią się i myślą że tylko one się troszczą. Moja też tak ma-ciągle słyszałam że to brzuch ściskam, że tego nie powibban jeść, że to napewno od kremu, że jak to ja prowadzę auto?!a sama wieszala firanki w 8 miesiacu. Mój patent-unikam spotkań bo zawsze kończą się kłótnia i moim wysokim ciśnieniem. A na pytanie jak się czuje-zawsze odpowiadam ze dobrze. Żeby mnie już nie zameczala i nie dolowa na zapas
sylwiaal
Widzę że każda z mam jest taka sama. Moja uważa że wie lepiej co powinnam jeść, w co się ubierać, jak urządzić mieszkanie, itd. Normalnie ją uwielbiam, ale w ciąży to mi tak czasem ciśnienie potrafi podnieść jak nigdy. Do mycia okien i wieszania firanek też ma swoje zdanie. A gdy ona była w ciąży to skakała po drzewach, a mi karze uważać na siebie.
kaylla - zaciskaj więc zęby i przytakuj na moja mame to działa jak mówię jej że ma racje a i tak robię po swojemu
kaylla - zaciskaj więc zęby i przytakuj na moja mame to działa jak mówię jej że ma racje a i tak robię po swojemu
GosiaLew
Moja mama to się nie wtrąca, najwyżej wyraża swoje zdanie. Ale miała okres, że potrafiła mi mówić, co mam zrobić w moim mieszkaniu. Czasem jest tak, że niestety nasze mamy mają menopauzę, moja była nie do zniesienia wtedy, też im hormony szaleją, jak nam w ciąży
Właśnie przyjechał kurier z kołyska, zaoszczędził mi czasu czekania. Więc na spokojnie mogę wyjść sobie jak się zbiorę w sobie
Właśnie przyjechał kurier z kołyska, zaoszczędził mi czasu czekania. Więc na spokojnie mogę wyjść sobie jak się zbiorę w sobie
reklama
W nocy jakis upity sasiad pomylil mieszkania i probowal otworzyc nasze drzwi! Obudzil nas. Tak sie wystraszylam ze pol nocy nie moglam zasnac! Meza obudzilam zeby poszedl sprawdzic ale zanim wstal i ubral bokserki to sasiad chyba sie zorientowal i odszedl. No masakra.
Dzisiaj zaczynam moje lezenie z koniecznosci do konca ciazy juz pewno. Zamierzam czytac, spac i nie robic nic! Pewno za kilka dni dopadnie mnie kryzys bo pogoda za oknem cudowna :/ Ale coz. Juz tyle lezalam ze to lezenie to zdzierze mimo wszystko
Dzisiaj zaczynam moje lezenie z koniecznosci do konca ciazy juz pewno. Zamierzam czytac, spac i nie robic nic! Pewno za kilka dni dopadnie mnie kryzys bo pogoda za oknem cudowna :/ Ale coz. Juz tyle lezalam ze to lezenie to zdzierze mimo wszystko