reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Cześć Dziewczyny... Czy możecie doradzić bezpieczny krem z filtrem dla maluszka? Przygotowuję się na to, że 11.05 lub 12.05 może być całkiem słonecznie jak będziemy wychodzić ze szpitala.

Maui zdawaj relację i foto poprosimy :)

Szyszunia moj 32/33 miał 2100 i był idealnie po srodku , a teraz 200 g na tydzień czyli idealnie wazy 2300

Witam:happy2: u mnie dziś 33t0d. Byłam dziś na wizycie, Malutek waży 2170, przepływy ok. Mimo mojego bolącego brzucha szyjka zamknięta i ma 4 cm, wiec te dolegliwości to podobno taka moja uroda.
Kameleonleon mi też wpadł w oko ten model wózka i te same kolory, wiec duża szansa ze tez taki będę kupować :happy2:
Hajduczka krem z filtrem ja będę kupować Mustela spf50, ale czekam aż nowa seria przyjdzie do aptek, bo np w aptece Gemini, gdzie chciałam go kupić mają jedynie serię z zeszłego sezonu z krótszym terminem ważności bo do września.

wózek na miejscu- proszę bardzo- złożona gondolka
quinny dotarł.jpg

Załączniki

• quinny dotarł.jpg
    quinny dotarł.jpg
    235,3 KB · Wyświetleń: 419
reklama
Do góry